Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Antess atjauno apsveikumu koncertu tradīciju

Kaspars Daugalis, 02.09.2010. 17:24

Dziedātājs Kaspars Antess nācis klajā ar kādas sen aizmirstas tradīcijas atjaunošanu – ar dzīvajiem apsveikumu koncertiem pa Latvijas pilsētām ceļos „Muzikālais sveicienu grozs".
Antess atjauno apsveikumu koncertu tradīciju

„Šogad daudzkārt esmu klātienē ticies ar saviem klausītājiem un pārliecinājies, ka plašajā pasākumu piedāvājumu klāstā cilvēki Latvijā ir noilgojušies pēc patiesas sirsnības un pozitīvām emocijām. Tagad tik iemīļotie apsveikumu koncerti notiks arī klātienē, ne tikai TV ekrānā vai radio ēterā," saka Antess.

Pirmais „Muzikālais sveicienu grozs" izskanēs 22.oktobrī pulksten 19 Cēsīs kultūras nama „CATA" Lielajā zālē. Koncertu vadīs un apsveikumiem veltītās dziesmas izpildīs Kaspars Antess un Raimonda Paula izlolotā dziedātāja Ieva Sutugova, bet koncertprogrammu kuplinās pārsteidzošais un virtuozais pianists Anatolijs Livča.
Jau tagad cēsnieki tiek aicināti bez maksas iesniegt savus apsveikumus radiem, draugiem un kolēģiem jubilejās un citiem viņiem nozīmīgos dzīves brīžos – brīvā formā jāsūta pieteikuma vēstules uz „CATA" kultūras namu Cēsīs, J.Poruka ielā 8 ar norādi „Muzikālajam sveicienu grozam" vai arī elektroniski uz e-pastu sveicienu.grozs@inbox.lv, norādot apsveikuma varoņa vārdu, uzvārdu, apsveikuma iemeslu, vēlamo veltījuma dziesmu, sveicēju vārdus un kontaktus.

Biļetes uz apsveikumu koncertu „Muzikālais sveicienu grozs" var iegādāties ne tikai sveicēji (sev un savam sveiktajam varonim), bet arī ikviens, kurš vienkārši vēlas baudīt sirsnīgo koncertu. Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa" kasēs vai www.bilesuserviss.lv.

Koncertu organizē kompānija „Evermūzika", informatīvi atbalsta Latvijas Radio 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV