Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šovakar Rīgā notiek sezonas lielākais deju mūzikas pasākums "Save the Summer"

Kristīne Runce, 03.09.2010. 09:17

Šovakar Arēnā Rīga notiks lielākais deju mūzikas pasākums Latvijā kopš 2008. gada-elektroniskās deju mūzikas festivāls „Save the Summer".
Šovakar Rīgā notiek sezonas lielākais deju mūzikas pasākums "Save the Summer"

Pasākumā piecās dažādās zonās, Main Floor 1, Main Floor 2, Techno Room, Lounge Zone un European Hit Radio Stage, no 20:00 vakarā līdz 5:00 rītā 45 stundu elektroniskās deju mūzikas priekšnesumu sniegs vairāk 20 DJi no 7 valstīm.

Pasākuma tehniskā uzbūve sākās jau vakar- arēnā tika uzstādīta jaudīga skaņas tehnika, iespaidīgas lāzertehnoloģijas, gaismu un video aparatūra. Nelieli sagatavošanās darbi turpināsies arī šodien, bet galvenajiem darbiem ir jābūt pabeigtiem, jo visas dienas garumā Arēnā sāks ierasties pasākuma DJi, tostarp vairāki atpazīstami ārvalstu izpildītājmākslinieki.

Uz „Save the Summer" Main Floor 1 pasākuma apmeklētāji redzēs zviedru projekta Inkfish dīdžejus, DJ MAG Top 100 15. pozīcijas īpašnieku britu DJ Andy Moor un nīderlandieti Ferry Corsten - vienu no populārākajiem un atzītākajiem elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem, kurš jau desmit gadus atrodas DJ MAG top 100 pirmajā desmitniekā, šobrīd ieņemot augsto 7. pozīciju.

Main Floor 1 programmu noslēgs Lietuvas klubu kultūras spožākā pārstāvja Ignas un viena no Latvijas populārākajiem dīdžejiem, kluba Essential personības Kaspar Kondrat piedāvātais- īpašais back-2-back sets.

Main Floor 2 uzstāsies viens no ievērojamākajiem pašmāju DJiem - Electricano, beļģu dīdžejs- vokālists JD Davis un „Destination Calibria" autors itāļu DJs Alex Gaudino, kura 2010. gada hīts "I'm in Love" šobrīd iekaro topus visā pasaulē.

Par video mākslu pasākumā "Save The Summer" Main Floor 1 un Main Floor 2 rūpēsies vieni no labākajiem Latvijas VJiem – Artis Dzērve un Pēteris Ripa. Viņu veidotie video mākslas darbi būs redzami uz dažādu plakņu un virsmu ekrāniem abās lielajās zālēs.

Pirmo reizi Arēnas Rīga vēsturē viena no zālēm- Techno Room- tiks izvietota aizskatuves teritorijā - zonā, kurā ikdienā skatītāji ielaisti netiek. Techno Room zālē šīs mūzikas piekritēji varēs baudīt Latvijas dīdžeju Ivarzz, Ivars Mednis, Kris Hovel, Malork, Artis Capins, kā arī Latvijā dzīvojošā franču dīdžeja Laurent Dathie priekšnesumus. Aizskatuves teritorija tiks noformēta ar video projekcijām un īpašu gaismu aprīkojumu.

Pasākuma Lounge zone uzstāsies britu projekta Crazy P dīdžeji un pašmāju dīdžeji- Zazzy, Elvi Soulsystems, Bogdan Taran, Ksenija Kamikaza.

Uz „Save the Summer" Europena Hit Radio skatuves pirmie kāps jaunie radio talanti – Ivo Lorencs un Ikazz, bet pusnaktī uzstāsies atraktīvais European Hit Radio dīdžejs un raidījuma „Top 5" vadītājs Mārtiņš Kreilis un raidījuma „Party Service" vadītājs [Ex] da Bass. Programmu noslēgs DJ Kellon, kura dalība „Save the Summer" tika apstiprināta tikai vakar.

Pasākuma dress-code būs "blow the colours" (uzspridzini krāsas). Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās visā Baltijā. Biļetes būs nopērkamas arī Arēna Rīga kasē no plkst. 19:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV