Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Amber Muse" atklās jauno sezonu

Bogdan Taran, 03.09.2010. 11:03

10. septembrī bārā KID*, Grēcinieku ielā 8, skaņu ierakstu kompānija Amber Muse piedāvās savu pirmo rudens sezonas ballīti „Amber Muse Gathering" ar brenda Jack Daniels atbalstu. Kopā ar leibla DJiem Bogdanu Taranu, Maksu Lomovu un ZaZzy spēlēs arī viesmākslinieki DJi RUDice un Bash.
"Amber Muse" atklās jauno sezonu

Šoreiz Amber Muse pasākumu draugu iemīļotajās omulīgā bāra KID* telpās organizatori piedāvās divus muzikālus virzienus: house - bāra augšstāvā un chill-out pagrabstāvā.

Ierasto house-zāles line-up, kuru prezentē Bogdans Tarans, Max Lomov un ZaZzy, šoreiz papildinās arī apvienības Soul'n'Movement pārstāvis – DJ RUDice, viens no retajiem Latvijas DJiem, kurš vēl joprojām spēlē mūziku uz vinila platēm. Kopā ar Soul'n'Movement kolēģiem RUDice propagandē jackin' un deep house mūziku.

Par KID* pagrabstāva valdnieci kļūs DJ Bash, kura līdz šim regulāri spēlējusi augstāk minēto novirzienu mūziku. DJ Bash ilgu laiku bijusi bāra Deko rezidente, bet pēc tam spēlējusi tādos populāros Rīgas pasākumos kā Glam Sessions, Carlsberg Glam Sessions, Body & Soul House Session u.c.

Ieeja Amber Muse Gathering pasākumā ar ielūgumiem vai pēc viesu saraksta. Pasākumā darbosies face control. Lai iekļūtu viesu sarakstā, lūdzu, sūtiet vārdus un uzvārdus uz e-pastu info@ambermuse.com. Viesu saraksts ierobežots. Sākums plkst. 22:00.

Pasākums: Amber Muse Gathering
Datums: 10.septembris, 22:00
Vieta: bārs KID* (Veсrīga, Grēcinieku 8)
House zāle: Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy, RUDice
Chill-out zāle: DJ Bash a.k.a. Natalja Bashkirova
Ieeja tikai pēc viesu sarakstā vai ar ielūgumiem. Vārdus un uzvārdus viesu sarakstam sūtiet un info@ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV