Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Faithless" atgriežas ar jaunu albumu un koncertu Rīgā

Ģirts Avotiņš, 03.09.2010. 11:50

Maxi Jazz no "Faithless" savu solījumu ir pildījis un drīz pēc jaunā albuma "The Dance" izdošanas ir gatavs atgriezties Rīgā. Britu elektroniskās mūzikas grupa "Faithless" 18.oktobrī uzstāsies Arēnā Rīga. "Faithless" iepriekš viesojās Rīgā 2007.gada rudenī, kad ar savu aizrautīgo sniegumu sajūsmināja skatītājus.
"Faithless" atgriežas ar jaunu albumu un koncertu Rīgā

Grupas, kura pastāv vairāk kā 10 gadus, kodolu veido deju mūzikas personības – harizmātiskais dzīvo koncertu līderis Maxi Jazz, Sister Bliss, kas izcili pārvalda dažādus mūzikas instrumentus un ir pazīstamākā Anglijas sieviete dīdžejs, un grupas vadītājs - Rollo. Faithless singli "Insomnia", "God Is A DJ", "We Come 1", kļuvuši par diskotēku grāvējiem visā pasaulē, pierādot, ka deju mūzika var būt ne tikai izklaidējoša, bet arī domāt un spriest rosinoša.

Līdz šim "Faithless" izdevuši sešus studijas albumus un ar katru nākamo piesaista arvien vairāk fanu. Jaunākais "Faithless" ieraksts "The Dance" nāca klajā ša gada maijā. Kā visos grupas albumos, pāris dziesmu ierakstos piedalās arī Rollo jaunākā māsa Daido, kura kopš grupas pirmsākumiem jau izvedojusi veiksmīgu solokarjeru. Albuma viesi ir arī 80.gados populārā britu grupa "Blancmange", austrāliešu grupas "Temper Trap" līderis Dugijs Madagi un argentīniešu aktrise Mia Maestro.

Patīkami, ka biļešu cenas būs ievērojami zemākas kā grupas iepriekšējā koncertā un maksās no Ls 19. Biļetes www.positivus.com reģistrētajiem lietotājiem būs pieejamas no otrdienas 7.septembra plkst. 20:00 "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. Publiskā tirdzniecībā biļetes no trešdienas 8.septembra plkst 10:00 "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. Biļešu cenas no Ls 19 – Ls 29. Stāvvietu biļetes par cenu Ls 19 skaits būs ierobežots.

Papildus informācija:
www.positivus.com
www.faithless.co.uk
www.myspace.com/faithless

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV