Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dzejas dienas atklās ar „Suņa stundas" koncertu

Kristīne Melne, 05.09.2010. 14:23

Šodien klubā NABAKLAB risināsies Dzejas dienu atklāšanas ballīte, kurā par jautrām un dzejiskām noskaņām rūpēsies vienīgā Latvijas medijroka grupa „Suņa stunda".
Dzejas dienas atklās ar „Suņa stundas" koncertu

Vakara sākumā, pulksten 20, paredzēta svētdien pa dienu notikušo orientēšanās sacensību „Poēma par medusmaizi" uzvarētāju apbalvošana, un pēc šī svinīgā akta uz skatuves kāps „Suņa stunda". Trīs no sešiem grupas dalībniekiem, par spīti neprognozējamajiem laika apstākļiem, nolēmuši arī paši piedalīties Dzejas dienu piedzīvojumu pastaigā.

Dzejas dienu ieskandināšanas pasākumā „Suņa stunda" uzstāsies ar vismaz divu stundu garu programmu, kurā piedāvās gan savus vecos un labi zināmos, kā arī ne tik bieži spēlētos gabalus un pavisam jaunas kompozīcijas par šobrīd aktuālām tēmām, piemēram, apkures sezonas sākumu un tās ietekmi uz istabaugiem.

Grupas sastāvā nekādas izmaiņas nav notikušas – pie centrālā mikrofona Jānis Lācis, ar basa ģitāru Jānis Kalve, atbildīgais par taustiņinstrumentiem Andris Gauja, pie bungām Imants Vovers, trompeti spēlēs un piedziedās LNO solists Armands Siliņš, bet koncerta otrajā daļā puišiem pievienosies arī grupas Hospitāļu ielas vijolniece Dina Skreitule.

Klubs atvērs no 12:00; pasākuma sākums 20:00
Ieeja - bez maksas

Uz tikšanos, kad Dzejas dienās iestāsies suņa stunda!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV