Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pasaules iemīļotāko dziesmu kaverversijas un aizraujoša šovprogramma šonedēļ Origo Summer Stage

Lāsma Trofimova, 07.09.2010. 09:12

Šo ceturtdien un piektdien pie tirdzniecības centra „Origo" izveidotajā pilsētas kultūras aktivitāšu centrā „Origo Summer Stage" ar bezmaksas koncertiem uzstāsies enerģiskās grupas „Bīta kvintets" un „Rock5".
Pasaules iemīļotāko dziesmu kaverversijas un aizraujoša šovprogramma šonedēļ Origo Summer Stage

Ceturtdien, 9.septembrī, no plkst. 16:00 – 19:00 laukumā pie „Origo" sanākušos klausītājus un skatītājus izklaidēs „Bīta kvintets" ar 60., 70.gadu labāko dziesmu kaverversijām, savukārt piektdien, no plkst. 16:00 – 19:00 pasaules hītus enerģiskos ritmos izpildīs „Rock5".

Ansamblī „Bīta kvintets" apvienojušies četri augsta līmeņa mūziķi: Ivars Jercums - vokāls un ģitāra, Jānis Retenais - vokāls un bass, Juris Kristons – taustiņinstrumenti, Indris Orubs – perkusijas un Vilnis Krieviņš – bungas. Kvintets savās radošajās izpausmēs pievērsies 60., 70.gadu mūzikai, izpildot dziesmu kaverversijas no Creedence Clearwater Revival, The Beatles u.c. tā laika grupām.

„Rock5" ir jauns projekts, kas izpilda populāras, klausītājiem labi zināmas dziesmas spilgtā un aizraujošā šovprogrammā. „Rock5" priekšnesumos sajaukušies visdažādākie mūzikas stili, sākot no roka līdz populāriem deju mūzikas ritmiem.

Origo Summer Stage Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu īpašos bezmaksas koncertos (Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Saldus saule, Summertime ar Inesi Galanti, konkursa Jaunais vilnis organizatoru un dalībnieku sagaidīšana, Origo Folk festivāls rudens ieskaņās u.c.).

Ceturtdienu un piektdienu vakaros „Origo" piedāvā iejusties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ieklausoties dažādu jazz & blues, kā arī rock'n'roll izpildītāju priekšnesumos (Jazz Band, Lola, Pits Andersons, Laimis Rācenājs, Modris Laizāns u.c.), savukārt trešdienu pēcpusdienās viesus priecē DJ uzstāšanās. 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, kas izvietotas uz 60 lielformāta plaknēm un kurās atspoguļojas Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertie mirkļi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV