Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijas Sporta muzejā norisināsies koncerts

Helēna Sorokina, 08.09.2010. 15:41

Ceturtdien, 9. septembrī, plkst. 18.00 Latvijas Sporta muzejā koncertēs topošās dziedātājas – Anete Liepiņa (soprāns) un Helēna Sorokina (mecosoprāns).

Pašā rudens sākumā, kad kokiem lapas tikko sāk krāsoties, bet debesīs vēl manāma vasara, lai arī jau pirmie pelēkie mākoņi virs galvām sākuši pulcēties, Latvijas Sporta muzejā, Vecrīgā, Alksnāja ielā 9 topošās dziedātājas – Anete Liepiņa (soprāns) un Helēna Sorokina (mecosoprāns) vēlas kavēties muzikālās atmiņās par vasaru.

Dziedātājas šajā mēnesī dosies uz Austriju, lai stātos Vīnes Mūzikas akadēmijā – Anete vokālajos pedagogos, bet Helēna – vokālistos. Tādēļ šis koncerts ir īpašs. Klausītājiem būs iespēja baudīt un arī vērtēt meiteņu iestājeksāmenu programmu.

Kopā ar Aneti un Helēnu muzicēs jaunie pianisti – Klāvs Liepiņš un Didzis Kalniņš.

Programmā: K. V. Gluks, V. A. Mocarts, F. Šūberts, F. Mendelsons-Bartoldi, K. Sen-Sans, J. Štrauss, J. Vītols, R. Jermaks u.c..

Lai meitenēm būtu iespēja piepildīt sapni par studijām Vīnē, koncerta apmeklējums - par ziedojumiem.

Ja tomēr nav iespējams materiāli atbalstīt jaunās izpildītājas ar savu ziedojumu, neskumstiet. Meitenes jūs gaidīs tik un tā, un būs priecīgas par katru, kas pagodinās šo koncertu. Jo galvenais jau ir sirsnīgais atbalsts!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV