Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šo sestdien notiek "Coco Loco" festivālu vasaras noslēgums

Artis Bietags, 09.09.2010. 09:24 | komentāri (1)

Šo vasaru var pamatoti nodēvēt par festivālu vasaru – aktīvākajiem mūzikas mīļotājiem reti kura nedēļas nogale pagājusi bez somu kravāšanas, festivālu aproču krāšanas un telts dēvēšanas par mājām. Lielākajā daļā no Latvijas mūzikas festivāliem aktīvi darbojies arī bārs-klubs "Coco Loco" un tā darbinieki, gan nodrošinot bāra pakalpojumus, gan atsevišķos gadījumos arī izklaides programmu.
Šo sestdien notiek "Coco Loco" festivālu vasaras noslēgums

„Atnākot rudenim, ir sajūta, ka šo festivālu vasaru arī godam jānoslēdz, un kāpēc gan ne ar pašu rīkotu mini festivālu? Saaicinot draugus un domubiedrus gan no mūziķu un DJ vidus, gan arī vienkārši visus, kam patīk pozitīvā, "Coco Loco" bāram atbilstoši trakulīgā un atraktīvā gaisotnē dejot, dziedāt un labi pavadīt laiku," saka Artis Bietags, viens no Coco Loco saimniekiem.
Rīkotāji sola, ka, sagaidot lielu pasākuma apmeklējumu, klubā maksimāli ekonomiski tiks izmantota visa dejojamā platība, kas nozīmē zaļo gaismu arī dejām uz galdiem un bāra letes. Kluba pagrabs tiks atvēlēts mākslas objektiem un chill out zonai, vasaras terasē uzstāsies grupas, bet uz Red Bull un Jagermeister skatuvēm plānota plaša DJ programma.

11.septembrī bārā "Coco Loco", Pēterbaznīcas ielā 17, visi gaidīti jau no plkst. 20:00, kad sarīkojumu atklās DJ Legz. Coco Loco vasaras terasē plkst.20:00 uzstāsies Kaspars Bindemanis un Los Masculinos, kas sola retu iespēju šajos platuma grādos satikt puišus, kas pārsvarā uzturas Barselonā. Plkst. 21:00 viņus nomainīs viena no dauzonīgākajām Latvijas ska apvienībām Kuchen Beat. Līdz pat 5:00 no rīta un, kas zina, varbūt vēl ilgāk, par dejām deju zālēs rūpēsies DJ Uldis Rudaks, Toms Grēviņš, Regnārs Vaivars, DJ Shahs, Artūrs Mednis, DJ Legz un daudzi citi.

Pasākuma laikā par nebijuši zemām cenām būs pieejams gan Red Bull, gan Jagermeister, gan Lāčplēša alus.

Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV