Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa „Double Faced Eels" uzsāk apceļot Latvijas radiostacijas

Baiba Skujeniece, 09.09.2010. 11:31

Jau piektdien, 10. septembrī, ar viesošanos Liepājā grupa „Double Faced Eels" uzsāk Latvijas radiostaciju tūri, kurā prezentēs savu jauno singlu „Ļauj man būt" akustiskajā versijā, kā arī informēs par oktobrī gaidāmo jauno albumu. Tikšanās ar DFE paredzēta Rietumu radio ēterā, piektdien plkst. 14.00.
Grupa „Double Faced Eels" uzsāk apceļot Latvijas radiostacijas

Jaunā singla „Ļauj man būt" nākšanu klajā grupa DFE nolēmusi prezentāt ar viesošanos Latvijas radiostacijās. 10. septembrī DFE viesosies Rietumu radio Liepājā, savukārt tālākais tūres plāns ir šāds:

14.09. – Latvijas Radio 2,
15.09. – Radio 1, Jēkabpils
22.09. – Radio SWH,
23.09. – Radio Valmiera
29.09. – Latviešu radio

Radio tūres ietvaros paredzēts ne vien tikties ar mūziķiem, klausīties, dziesmu ierakstus un akustiskās versijas, bet arī piedāvāt klausītājiem dažādus konkursus, kuros tiks izspēlētas balvas no grupas pastāvīgajiem sadarbības partneriem „Uzvelc kreklu" un solāriju tīkla „Pludmale", kā arī veltes no pašas grupas.

Savukārt jau pirmdien, 13. septembrī, klajā nāks arī singla „Ļauj man būt" video versija, kura tapusi sadarbībā ar Jaunpils pili. Dziesmas video būs vērojams interneta vidē, kā arī LMK. Grupas DFE aktivitāšu sekotājiem prieku sagādās arī kāds jauns konkurss, kurš sāksies tieši 13. septembrī, tādēļ DFE aicina visus interesentus rūpīgi sekot grupas sniegtajai informācijai.

Foto: Kristiāna Klekmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV