Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Dirty Deal Cafe" uzstāsies "Peter Digital Orchestra" no Francijas

Agnese Āboliņa, 10.09.2010. 08:58 | komentāri (1)

18. septembrī plkst. 22:00 Dirty Deal Cafe Monday Jazz pasākuma ietvaros piedāvā vienreizēju iespēju klātienē baudīt attraktīvo un virtuozo Peter Digital Orchestra no Francijas, kurš ar savu enerģisko dzīvo uzstāšanos jau pilnībā iekarojis mūsu tuvāko kaimiņu sirdis.
"Dirty Deal Cafe" uzstāsies "Peter Digital Orchestra" no Francijas

Pēc divu gadu turnejas, piedaloties eksplozīvos šovos no Brestas (FR) līdz Detrotai (ASV), garāmejot Sofijai un Viļņai, "Peter Digital Orchestra" iegriežas Latvijā ar jaunu EP konceptu, šoreiz vairāk ietekmējoties no tādiem mūzikas žanriem kā "wonky" un "bass". Viņa spēlētais funks kļūst arvien skaļāks un jūtama mazāka ietekme no disko, bet skanējums joprojām tikpat žiperīgs un enerģisks. Iespējams, kāds teiks, ka viņš ir traks, bet šis ūsainais, taukmatainais franču dendijs, nebeidz pārsteigt pūli ar sevis meklējuma garu, un fantastiskajiem mūzikas gabaliem kā "Juicy Lady" vai "Jeux de Langues".

Sarīkojumā piedalīsies arī pašmāju Brain&Cliche un izpildītāji no Lietuvas: Brokenchord - 18 gadīgs puisis, kura sapnis bija kļūt par profesionālu ģitāristu, bet tas mainījās, kolīdz viņš pievienoja savu ģitāru datoram un sāka eksperimentēt. Jaunā mūziķa popularitāte un ievērība no apkārtējiem auga līdz ar brīdi, kad viņa skaņdarbus BBC Radio1 ēterā vairākkārt atskaņoja Mary Anne Hobbs. Tā rezultātā Brokenchord tika piedāvāts līgums ar Black Acre Records un drīzumā tiks izlaists debijas albums ar nosaukumu "Bluestar".

Vakaru noslēgs Tadas Quazar, kurš ir viens no Monday Jazz dibinātājiem.

Par video fonu pasākumā rūpēsies videomākslinieki Wickis un Mlada:Volga.

Pasākuma sākums 22:00 , durvis atvērtas no 12:00
Ieejas maksa ar flajeriem 2,50 Ls, bez flajeriem 3.00 Ls

Dirty Deal Cafe, Spīķeri
Maskavas iela 12, k2

www.dirtydeal.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV