Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Linda Leen koncertēs Ventspilī un Liepājā

Inga Oliņa, 10.09.2010. 10:55

"Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija" pavisam drīz skanēs pilsētā ar rītdienu un pilsētā, kurā piedzimst vējš: 30. septembrī Ventspils teātra namā "Jūras vārti" un 4. oktobrī Liepājas teātrī. Šie koncerti ir turpinājums mākslinieces akustiskajai tūrei gada sākumā.
Linda Leen koncertēs Ventspilī un Liepājā

Linda Leen stāsta: "Albuma "Ziemsskaņas" koncerti ar simfonisko orķestri Liepājā un Ventspilī bija neaizmirstami un radīja vēlmi atgriesties ar kaut ko jaunu- savu personiskāko koncertu. Katra dziesma šajā programmā man ir īpaša un saistās ar kādu noteiktu dzīves notikumu un emocionālo stāvokli. Kopš pirmajiem tūres koncertiem ir pagājis vairāk kā pusgads, un dziesmas, līdzīgi kā teātra izrādes, ar laiku nogatavojas un tuvojas pilnībai."

Šajā kamerkoncertā Linda Leen uzstāsies kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti. Koncertos dzirdēsit dziesmas sešās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu. No siltas un piepildītas mīlestības līdz iznīcinošai kaislībai...

Koncertu sākums plkst. 19.00.

Biļetes Ventspilī - "Biļešu serviss" un teātra namā "Jūras vārti", Liepājā – teātrī un "Biļešu paradīze".

Koncertus atbalsta tipogrāfija GreenPrint.lv.

Informatīvie atbalsītāji: radio SWH, „Kurzemes radio", www.draugiem.lv , www.manaventspils.lv, www.ventspilszinas.lv un www.pilseta24.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV