Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Doves" uz laiku iet atvaļinājumā

Mārtiņš Zviedris, 10.09.2010. 11:00

Mančesteras mierīgā roka trio "Doves" paustā neziņa par nākotnes plāniem ļauj pieņemt, ka grupas darbībā iespējams pārtraukums.
"Doves" uz laiku iet atvaļinājumā

Projekts, kura dalībnieki pirms tam bija Anglijas ziemeļu metropoles deju mūzikas skatuves daļa, pašreizējā stilistiskajā virzienā un ar pašreizējo nosaukumu sāka darboties deviņdesmito gadu beigās. Kopš tā laika viņi izdevuši četrus albumus. Pēdējais - "Kingdom of Rust" - iznāca pērn, neilgi pēc tam - arī "Doves" lielāko hītu izlase. Tagad grupas frontmens Džezs Viljamss pauž, ka apvienībai ne vien nav jaunu ierakstu ieceru, bet - pēc "Warehouse project" sarīkojuma 16. oktobrī (koncerta , kas notiks Mančesterā telpās zem Pikadillijas dzelzceļa stacijas) - nav arī jaunu koncertplānu. ""Warehouse project" ir mūsu pēdējais koncerts uz... nezinu, cik ilgu, bet - varētu būt - uz ilgu laiku. Mums nav jauna albuma plānu. Zinu tikai, ka šis ir mūsu pēdējais koncerts..." - Viljamss atzinis laikrakstam "Manchester Evening News".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV