Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sāksies "Arteļa-gandrīz teātra" otrā sezona

Lāsma Pintere, 13.09.2010. 13:23

Šonedēļ aprit gads, kopš darbojas "Artelis gandrīz teātris" - vieta, kur top "dzīvas lietas" domājošai un atvērtai publikai.

Pirmās sezonas laikā ir piedzīvoti neaizmirstami jaunrades un improvizācijas brīži, ir sajusta vārdos neaprakstāma enerģiju apmaiņa ar publiku, ir pieteikts labs sākums!

Pēc neliela starpbrīža, kurā tika krāti spēki jaunam darba cēlienam, jau šo trešdien, 15.septembrī ar pirmo džeza vakaru sāksies Arteļa - gandrīz teātra otrā sezona.

Rudens programmā ir iekļauti gan jaunumi, gan pārbaudītas vērtības: piektdien, 17.septembrī uz Arteļa skatuves būs pirmizrāde - Teātra TT "Karaliste" (vairāk par projektu www.karaliste.lv). Nākamās izrādes 18.septembrī, 19.septembrī un 20.septembrī.

Šajā mēnesī vēl būs iespēja pabūt pirmās sezonas prieprasītākajos projektos - "Dzelzs Vilka" un Dailes teātra aktiera Ģirta Ķestera kopdarbā rokpoēmā "Man arī būtu bail", kā arī latviešu dziesminieka Haralda Sīmaņa koncertā.

Arī oktobrī un novembrī ir gaidāmi neaizmirstami notikumi, pirmizrādes, pasaules mākslinieku uzstāšanās, savukārt decembris Artelī plānojas Cabaret noskaņās.

Turpināsim Jūs informēt arī par citiem Arteļa jaunumiem!

Tiekamies trešdien, 15.septembrī no plkst. 19.00 džeza sesijā. Uzstāsies diksilends "Hot Express", vakara turpinājumā Jam Session.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV