Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Atjaunota festivāla „Bildes" mājaslapa www.bildes.lv

Tija Auziņa, 13.09.2010. 16:54

Atklāta mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" mājaslapa, kas veidota, lai ikvienam ļautu iepazīties ar festivāla „Bildes" zīmīgiem mirkļiem festivāla 25 gadu pastāvēšanas laikā.
Atjaunota festivāla „Bildes" mājaslapa www.bildes.lv

Mājaslapa tapusi „Bilžu Birojam" sadarbojoties ar daudziem fotogrāfiem, kā arī foto un ziņu aģentūrām un izdevniecībām un portāliem, kuriem mājaslapā ir izteikti īpaša pateicība par „Bilžu" vēsturisko mirkļu iemūžināšanu!

Jaunajā tīmekļa vietnē sagatavots apskats par dalībniekiem un ikgadējiem notikušajiem koncertiem kopš 1985.gada. Šo informāciju papildina plašs fotogrāfiju arhīvs ar momentiem no "Bilžu" notikumiem.

Fotogrāfijas atklāj spilgtus brīžus no koncertiem, notikumus ikvasaras "Bilžu" nometnēs, kur vienkopus sanāk kupls mūziķu pulks, kā arī procesu, kurā mūziķi, fotogrāfi un mākslinieki rada mākslas darbus tematiskajām izstādēm, kuras vēlāk apskatāmas katram "Bilžu" pasākumu apmeklētājam. 24 „BILŽU" izstādēs piedalījušies 516 dalībnieki.

Mājaslapas foto ekspozīcijā atrodami arī attēli no šo izstāžu atklāšanas pasākumiem daudzu gadu garumā, kā arī ar festivāla dalībnieku gatavotajiem mākslas darbiem.

"Bilžu" rīkotāji uzskaitījuši festivālā dalību ņēmušos mūziķus un grupas un noskaidrojies, ka 25 gadu laikā "Bildēs" īstenoti 963 muzikāli projekti, kuros piedalījušies vairāk nekā trīs tūkstošus dalībnieku. Īpašā sadaļā jaunajā mājaslapā katrs interesents var iegūt informāciju par „Bilžu" dalībniekiem.

Mājaslapā apskatāmas arī aizvadīto "Bilžu" festivālu un vasaras nometņu emblēmas, ko kopš pašiem pirmsākumiem veidojis mākslinieks Uldis Baltutis.

Īpaša sadaļa veltīta arī festivāla "Bildes" oficiālajai himnai – Ulda Marhilēviča dziesmai ar Guntara Rača vārdiem "Tikai tā!" - mājaslapā atrodami tās vārdi un notis.

Šī gada festivāla ietvaros notiks astoņi dažādi koncerti. Ar koncertu programmām var iepazīties festivāla atjaunotajā mājaslapā www.bildes.lv!

Biļetes uz "Bilžu" pasākumiem iegādājamas www.bilesuparadize.lv un "Biļešu paradīzes" kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV