Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "L.A." ielūdz uz atklāšanas pasākumu

Ieva Stūre, 14.09.2010. 17:23 | komentāri (1)

Šo piektdien, 17.septembrī, jaunais klubs/lounge/restorāns "L.A.", Audēju ielā 11, ielūdz uz atklāšanas pasākumu. Atklāšanas programmā plānota dzīvā mūzika un priekšnesumi, karaoke "L.A." īpašnieka Šona vadībā, garšīgi ēdieni, labi dzērieni no labākā Rīgas bārmeņa un lieliska atmosfēra.

"L.A." ielūgumā uzsver, ka nav nekādu dresscode vai facecontrol prasību, un aicina: "nāc, kāds esi!"

Īpaši priekšnesumi un piedāvājuma atklāšanas pasākumā un turpmāk gaidāmi arī no viena no labākajiem un populārākajiem Rīgas bārmeņiem Roberta Stepānova, "L.A." un flair bārmeņu skola "Bar Religion".

"Atklāšanas pasākums būs grandiozs, taču arī ikdienā mūsu klubā būs daudz lielisku piedāvājumu apmeklētājiem. Tāpēc es aicinu ikvienu, ja vien piektdienas vakarā esat Vecrīgā, ir vērts ienākt pie mums, lai novērtētu ēdienkarti, atmosfēru, mūziku un pašu atpūtas vietu," stāsta jaunā "lounge" kluba "L.A." vadītājs Šons.

""L.A." pamatoti lepojas ar ēdienkartes piedāvājumu, ko izstrādājis augstākās klases šefpavārs - Marks Zerārs no Izraēlas, tāpēc ikdienas piedāvājums apmeklētājiem būs garšīgas biznesa pusdienas par pieņemamu cenu. Vecrīgas apkaimes biroju darbiniekiem piedāvāsim iespēju pasūtīt ēdienu pirms iziešanas no biroja, un, ieejot "L.A.", pusdienotāju jau sagaidīs silta maltīte," stāsta Šons.

"L.A" mērķis ir iedzīvināt "īsto" sviestmaižu kultūru - svaigi cepta maize, bagātīgs pildījums un uz vietas pagatavotas mērces. Turklāt sviestmaižu nosaukumi aizgūti no populāro Holivudas filmu tēliem un aktieriem. "L.A." piedāvājumā būs Andželīnas Džolijas, Entonija Hopkinsa, Roberto de Niro un citu zvaigžņu sendviči, kā arī ēdieni Nemo, Simsonu, Blīkšķu Bannija un citu mīļāko multfilmu tēlu noskaņās

Turpmāk īpaši piedāvājumi plānoti arī uzņēmumiem: telpu īre pasākumiem tiks piedāvāta bez maksas, rīkoti starpkultūru pasākumi, un klubs/lounge ir atvērts sadarbības piedāvājumiem no citām organizācijām un uzņēmumiem.

Par "L.A."

"L.A." ir jauna koncepta atpūtas vieta, radīta "nobriedušiem" apmeklētājiem, kas labu atpūtu saista ar sarunām, labu mūziku un garšīgu ēdienkarti. Jaunā "lounge" kluba konceptu izstrādājis horeogrāfs un deju studijas vadītājs Šons (Shon Ani). Kluba restorāna ēdienkartes pamatā būs "ekskluzīvas sviestmaizes", bet jaunajā atpūtas vietā darbosies viens no labākajiem Rīgas bārmeņiem - Roberts Stepānovs (Bar Religion).

"L.A." adrese: Audēju ielā 11, Vecrīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV