Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā notiks latgaliski rudenīgi koncerti

Edīte Husare, 15.09.2010. 10:32

No 13. līdz 18.septembrim ar dažādiem pasākumiem vairākās Latvijas vietās norit biedrības "Latgolys Studentu centrs" organizētā Latgales Studentu nedēļa, kuras ietvaros visi interesenti tiek aicināti arī uz latgaliski muzikāliem piedzīvojumiem.
Rīgā notiks latgaliski rudenīgi koncerti

Biedrība "Latgolys Studentu centrs" sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi aicina uz rudenīgu akustisku koncertu "Rudens skaņas", kas notiks Latvijas Universitātes Mazajā Aulā šodien15.septembrī 18:00. Ieeja bez maksas.

Koncertā piedalās Latgales jauniešu koris Sono juvenis, vokāli instrumentālā grupa Rudens stīgas un dziesminieks Kārlis Strūbergs.

Koncerts notiek Latgales Studentu nedēļas ietvaros un tajā būs dzirdami skaņdarbi gan latviski, gan latgaliski. Liela daļa koncertā izpildīto skaņdarbu ir pašu jauniešu sacerēti un/vai aranžēti, noteikti gaidāmi arī pirmatskaņojumi. "Rudens skaņas" ir mēģinājums parādīt, ko un kā nopietnākas mūzikas jomā dara Latgales studējošie jaunieši.

Savukārt rīt, 16.septembrī, 22:00 Radio Naba klubā Nabaklab pirmo reizi norisināsies Latgales studentu festivāls "Studiņs 2010", kas ir Latgales Studentu nedēļas kulminācijas pasākums. Festivāla ietvaros gaidāmas patīkamas atkalredzēšanās un muzikāli pārsteigumi no grupām: Dabasu Durovys, AK69, Sovvaļnīks, New Buzz, Crust un Green Novice. Deju zālē Līvānu disko no mixmeistara Raita (live) un DJ Romantronix.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV