Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Koris „Mūza" aicina uz albuma "Immortal" prezentācijas koncertu

Koris Mūza, 15.09.2010. 11:42

Piektdien, 17.septembrī, plkst. 19.00 Mazajā Ģildē notiks jauniešu kora "Mūza" jaunā albuma "Immortal" prezentācijas koncerts.
Koris „Mūza" aicina uz albuma "Immortal" prezentācijas koncertu

Albuma muzikālais materiāls ierakstīts Rīgas Reformātu baznīcā 2010.gada martā un aprīlī. Kora "Mūza" albumā "Immortal" iekļauti divi spilgti skaņdarbi no renesanses, Gregorio Allegri „Miserere Mei" un Džovanni Pjerluidži Palestrinas „Sicut Cervus", mūsdienu amerikāņu komponista un diriģenta Ērika Vitekra skaņdarbs „Lux Aurumque", divi līdz šim mazāk zināmi latviešu komponistu Raimonda Tigula un Andra Dzenīša skaņdarbi, albuma ideju un uzbūvi iedvesmojis Knūta Nīsteta skaņdarbs "Immortal Bach". Albuma veidošanā piedalījās skaņu režisors Tālis Timrots, producente Elija Kapicka, komponists Raimonds Tiguls, dizainers Mareks Hofmanis, solisti Laura Baumane, Sniedze Prauliņa, Jurģis Cābulis, Uģis Menģelis, Līga Priede, diriģenti Rihards Rudzītis un Guntis Cimiņš.

Kora "Mūza" jaunā albuma "Immortal" prezentācijas koncertā piedalīsies solisti un īpašie viesi, ar kuriem koris "Mūza" sadarbojies 2009./2010.gada sezonas projektos, koncertos Latvijā, kā arī septiņos koncertos Francijā.

Koncerta pirmajā daļā iekļauti skaņdarbi no jaunā mūzikas albuma. Koncerta otrajā daļā skanēs spilgtākie skaņdarbi no kora Francijas koncertu programmām.

Koncertā ieeja par ziedojumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV