Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Linda Leen un Igo vienojas leģendārā dziesmā

Inga Oliņa, 20.09.2010. 10:27

4. oktobrī uz Liepājas teātra skatuves akustiskajā koncertā par mīlestību kopā ar Lindu Leen dziedās Liepājas mūzikas lepnums Igo.
Linda Leen un Igo vienojas leģendārā dziesmā

Linda un Igo dziedās vienu no 1990. gadu latviešu jutekliskākajām dziesmām "Ar tevi", kuru Igo duetu albumā "Klusums starp mums" izpildīja kopā ar Ievu Akurāteri.

Linda Leen stāsta: "Dziesmai šogad paliek tieši 20 gadu un tā joprojām citu latviešu kompozīciju vidū spilgti izceļas ar tai piemītošo pasaules elpu. Laikā, kad "Ar tevi" kļuva populāra man, bija padsmit gadi, tās klusā kaislība raisīja manī fantāzijas par pirmo mīlestību un reizē kalpoja kā izcils etalons manos pirmajos mūzikas radīšanas soļos."

"Albums "Klusums starp mums" tā laika melomāniem bija revolucionārs ar savu francisko stilistiku un mazliet izaicinošo saturu - erotiskā noskaņa radīja sajūtu, ka esi ielavījies divu mīlošu cilvēku guļamistabā..", stāsta Igo.

Lindas Leen "Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija" skanēs arī 30.septembrī Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV