Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Takas" instrumentālajā vakarā viesosies grupa "Monologs Divatā"

Kafejnīca "Taka", 20.09.2010. 13:17

Trešdien, 22. septembrī plkst. 21:00, kafejnīcā "Taka" instrumentālajā vakarā viesosies meiteņu grupa, kura pavisam drīz atzīmēs savu piecu gadu pastāvēšanu–grupa "Monologs Divatā".
"Takas" instrumentālajā vakarā viesosies grupa "Monologs Divatā"

"Monologs Divatā" savu darbību aizsāka 2005. gadā, kad, vēl mācoties vidusskolā, bija pieejami jauni mūzikas instrumenti, līdz ar to iespēja uzsākt ģitāru un bungu spēli. Trīs meitenes nelaida izdevību garām, kā rezultātā tika nodibināta grupa, kas nu jau ir sniegusi koncertus gan Latvijā, gan ...ārpus tās. Ģitāru un bungu skaņām ir pievienojies arī sintezators, un jau labu laiku meitenes cītīgi gatavo programmu gaidāmajam jubilejas koncertam 24. septembrī. Monologs Divatā cenšas sevi neierobežot kādā konkrētā stilā, bet mūzikā dzirdamas atskaņas no pankroka, vieglā roka, ska. Grupa ieguvusi vairākas galvenās balvas festivālos Zapte 2010, kluba "Četri Balti Krekli" jauno grupu festivālā 2010, Borderrock '07.Dziesmas „Kaķi" videoklips atrodas Latvijas Mūzikas Kanāla un kanāla Mūzikas Video apritē.

Audio:
http://draugiem.lv/monologsdivataa
http://www.myspace.com/monologsdivataa

Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas pasākumiem skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com

Kad: 22. septembris, plkst. 21.00
Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
Kontakti: 26323985, tikpataku@gmail.com

Ieeja koncertā brīva!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV