Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Elmāra Orola un Anša Klintsona dziesmai tapis video

Elmārs Orols, 21.09.2010. 09:39

Dziesmai "Tie vārdi", kas Elmāra Orola (projekta KRAMPii dibinātājs un līderis) un Anša Klintsona kopsadarbības prjekts, ir tapis arī video.
Elmāra Orola un Anša Klintsona dziesmai tapis video

Dziesma nu jau labu laiku ir Latvijas raidstaciju apritē.

Video atrodams KRAMPii oficiālajā mājas lapā http://www.krampii.lv, kā arī citos interneta portālos, drīzumā tas būs skatāms arī Latvijas Mūzikas kanālā.

Klipā filmējusies arī Elmāra mazā meitiņa Anete, un iespējams, mazo mākslinieci varēs redzēt vēl ne reizi vien. Video režijas un montāžas autors - Inga Orole.

Šīs dziesmas angliskā versija jau pirms gada tika laista apgrozībā zem Platforma.lv karoga kā KRAMPii "One day". Pats grupas līderis - mūzikas un teksta autors Elmārs Orols - atzīst: "Nenosakāmas izcelsmes apskaidrība ir pamudinājusi mani veidot šo latvisko versiju. Iespējams, ka neko jaunu nepateiksim, bet tomēr ceram, ka šis skaņdarbs neatstās jūs vienaldzīgus".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV