Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupai "PeR" jauns video (+VIDEO)

Guntars Račs, 21.09.2010. 10:34

Uzreiz pēc konkursa "Jaunais Vilnis" grupa "PeR" steidza pabeigt filmēšanas darbus mūzikas video aktuālajai dziesmai "Līdzsvarā", kas ierakstīta kopā ar Dairi no "Kreisā krasta".
Grupai "PeR" jauns video (+VIDEO)

Par režisoru un operatoru tika izvēlēts Toms Rings, kurš "PeR" bija iepaticies pēc grupas "Kreisais krasts" dalībnieka Daira dziesmas "Reizēm gadās" videoklipa noskatīšanās.

"Izskatījās, ka Toms varētu izprast "PeR" garu un domas virzienu, kas dziesmas mūzikas video filmēšanā ir ļoti svarīgi un būtiski. Mūzikas video nevar būt atsevišķa vērtība no dziesmas, jo gan dziesmai, gan video jāiet tandēmā. Mums šķita, ka Toms to var un prot," par savu izvēli strādāt ar Tomu saka "PeR".

Mūzikas video jau ir skatāms Latvijas Mūzikas Kanālā, Mūzikas Video kanālā, TV kanālā „OE" un PBM kanālā. Video oficiāli tika prezentēts 16. septembrī bezmaksas koncertā draugiem un faniem klubā „Kaļķu vārti". Pasākumu apmeklēja arī tobrīd Rīgā esošie Eiropas mūzikas izdevēju asociācijas kongresa dalībnieki no kompānijām EMI Music Publishing, Sony/BMG Songs, Universal Music Publishing un Warner Chappell Music, izsakot par redzēto atzinīgus vārdus.

Dziesmai "Līdzsvarā" šobrīd top arī krievu versija, jo konkursa "Jaunais vilnis" laikā dziesma iepatikās konkursa Krievijas pārstāvja Jegora Sesareva dziesmu teksta autoram Venjaminam Borisovam, kurš piedāvāja sadarbību. Jau tagad zināms, ka šīs versijas pirmatskaņojums notiks 3. decembrī telekanāla "OE" gada video apbalvošanas ceremonijā.

Dziesma ir lejupielādējama portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV