Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Prāta Vētra" dosies atpūtā

Ilze Malaševska, 22.09.2010. 09:00

Gana darbīga un rosīga ir gaidāma gada nogale, kad grupa „Prāta Vētra" izdos labāko dziesmu izlasi un gatavosies koncertiem gan Latvijā, gan citās Eiropas pilsētās. Tomēr šī muzikālā vētra norims 2012. gada sākumā, kad mūziķi dosies atpūtā.
„Prāta Vētra" dosies atpūtā

Galerijas:

Muzikālo apvienību paziņojumi par „došanos atpūtā" izraisa smaidu un liek domāt par to, ka vai nu grupai gaidāmas sastāva pārmaiņas, vai šis ir kāds krīzes punkts, pirms darbības pārtraukšanas. Tomēr šīs bažas kliedē „Prāta Vētras" puiši, kuri uzsver, ka 2012. gada sākums būs tāds sevis atrašanas jeb meditācijas laiks, bet jau nākamā gada septembrī būs jauni ieraksti. „2012. gads būs aktīvs gads – būs albums un tūre", uzsvēra Kaspars Roga.

„Prāta Vētras" muzikālās vētras sākums datējams ar 21. septembri, kad radio stacijās ir nonācis grupas jaunākais veikums „Gara diena". Neskatoties uz to, ka šī dziesma radusies pirms pusotra gada, tā ir iekļauta jaunajā grupas muzikālajā izlasē, kura apvieno otrās desmitgades dziesmas laika posmā no 2000. līdz 2010.gadam.

Līdz ar otrās desmitgades posma noslēgšanu, pirmo reizi mūziķi kāps arī uz „Arēna Rīga" skatuves, lai 10. decembrī pēc ilgāka pārtraukuma sniegtu koncertu arī Latvijā. Mūziķi arī uzsver, ka šis koncerts būs „albuma rezumē „dzīvā" veidā".

Biļetes uz „Arēna Rīga" plānoto 10. decembra koncertu varēs iegādāties jau no 27. septembra īpašā grupas biļešu tirdzniecības „kasē" – www.ekase.lv. To cena būs sākot no 12 līdz 30 latiem. Savukārt no 21. oktobra varēs iegādāties arī labāko dziesmu izlasi, kurā būs rodamas arī Antona Korbina veidotās „Prāta Vētras" foto sesiju fotogrāfijas.

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV