Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājā notiks koncerts projekta "Janatne pret teroru" ietvaros

Jānis Enkūzens, 22.09.2010. 16:48

Piektdien, 24.septembrī, klubā "Fontaine palace" uzstāsies trīs grupas - «ЕlyJah & MostBand» no Tallinas, rīdzinieki «Da'Ba» un Viļņas alternatīvās scēnas lēģenda – grupa «Спички».
Liepājā notiks koncerts projekta "Janatne pret teroru" ietvaros

Šogad akcija "Janatne pret teroru" ir paplašinājusi savas darbības robežas, ietverot visas Baltijas valstis. Jaunas mūziķu apvienības no Igaunijas, Lietuvas un Latvijas sniegs koncertus trīs pilsētās – Tallinā, Liepāja un Viļņā.

Kas ir terors un kāpēc tas notiek? Kāpēc mēs ļaujam tam plosīties mums apkārt un kā varam to novērst? Jau sesto gadu pēc kārtas dažādu valstu pārstāvji aktualizē šo jautājumu Lietuvas galvaspilsētā. Akcija "Janatne pret teroru" kļuvusi par tradicionālu ruporu, lai skaļi deklarētu, ka jauni cilvēki vēlas un var pretoties vardarbībai, kas pārņem pasauli. Šajā gadā akcija apvieno dalībniekus no gadrīz 30 Eiropas valstīm.

Organizē asociācija "Jaunatnes iniciatīvas grupa".

www.terrorunet.lt
http://www.myspace.com/spichki
http://www.myspace.com/ilijaband
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=52914

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV