Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Melo - M" dosies koncertturē pa Lietuvu

Madara Gruntmane, 22.09.2010. 16:52

Čellu trio "Melo - M" oktobrī dosies vairāku koncertu turnejā pa kaimiņvalsti Lietuvu. Publikas pieprasījuma dēļ šī jau būs ceturtā Lietuvas apmeklējuma reize šogad.
"Melo - M" dosies koncertturē pa Lietuvu

Turnejas laikā "Melo - M" lietuviešu publikai atskaņos skaņdarbus no albuma "Around the World", kurā iekļauta pasaules tautu mūzika, kā arī popmūzikas un roka kompozīcijas trīs čellu izpildījumā.

Tūres laikā "Melo - M' 16. oktobrī uzstāsies Viļņas "Tamsta Club", 22. oktobri gaidāms koncerts Šauļu koncertzālē "Saule", bet 23. oktobrī "Melo - M" viesosies Palangas klubā "Rambye".
"Lietuva pēdējā gada laikā kļuvusi par gandrīz mūsu otrajām mājām un ceļš uz kaimiņavalsti mums ir labi pazīstams. Šogad turp dosimies jau ceturto reizi. Tas būs labs treniņš gada nogalē gaidāmajiem koncertiem, kas noteikti pārsteigs arī mūsu klausītājus Latvijā," teic "Melo - M" čellisti.

Šobrīd "Melo - M" aktīvi strādā pie jauna albuma ieraksta, kas dienasgaismu ieraudzīs gada nogalē. Tad arī gaidāmi jaunās programmas koncerti gan Latvijas pilsētās, gan lielkoncerts Rīgā.

Vēl šoruden "Melo - M" uzstāsies Zviedrijā, kā arī novembra sākumā piedalīsies Amsterdamas čellistu biennālē, kur tradicionāli pulcējas pasaulē atzītākie čella spēles meistari. Klasiskās mūzikas pasākumā šogad īpaša vieta rasta "Melo - M" koncertam, kas čella mūzikas pazinēju aprindās tiekot gaidīts ar lielu nepacietību.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV