Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šo svētdien "Origo Summer Stage" uzstāsies pūtēju orķestris no Norvēģijas

Lāsma Trofimova, 23.09.2010. 10:06

Šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 12:00 pūtēju orķestris „Herøy Musikkorps" no Norvēģijas sniegs stundu ilgu bezmaksas koncertu pie tirdzniecības centra „Origo" izveidotajā pilsētas kultūras aktivitāšu centrā „Origo Summer Stage". Klausītājiem būs iespēja „Herøy Musikkorps" izpildījumā dzirdēt gan pasaulē iecienītu un populāru skaņdarbu kaverversijas, gan klasisko mūziku.
Šo svētdien "Origo Summer Stage" uzstāsies pūtēju orķestris no Norvēģijas

Orķestra dalībnieks Svein Lundestad komentē: „Apmeklējam Rīgu, lai izbaudītu pilsētas patīkamo atmosfēru un gūtu jaunus iespaidus. Tomēr arī ļoti priecājamies par negaidīto iespēju sniegt koncertu pašā pilsētas centrā."

Orķestris radies nelielā Norvēģijas ziemeļu salas pilsētā – Herøy, no kuras cēlies arī paša orķestra nosaukums. Tā sastāvā spēlē 14 mūziķi, un „Herøy Musikkorps" kolektīvs šogad atzīmē savas pastāvēšanas 10 gadu jubileju. Norvēģu pūtēju apvienība, kuras diriģents ir Lars Olav Mogård Larsen, viesojas Latvijā no 24. līdz 27. septembrim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV