Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Džonijs Grīnvuds un Vils Gregorijs apvienojas koncertprojektam

Mārtiņš Zviedris, 24.09.2010. 09:22

Džonijs Grīnvuds no grupas "Radiohead" un Vils Gregorijs no dueta "Goldfrapp" apvienojušies koncertprojektam, ar kuru vēlas kliedēt robežas starp akadēmisko mūziku un mūsdienu elektroniku.
Džonijs Grīnvuds un Vils Gregorijs apvienojas koncertprojektam

Koncerts, kam, iespējams, sekos vēl divi, pirmoreiz klausītājus priecēs Karalienes Elizabetes Zālē Londonā 6. oktobrī. Koncerta dalībnieku vidū ir BBC Koncertorķestris, konferansjē lomā - Džārviss Kokers, programmā solīts akadēmiskās mūzikas un pirmatnējas elektronikas sajaukums (tiks izmantots terminvokss un citi senatnīgi instrumenti). BBC Koncertorķestris atskaņos akadēmiskās un elektroniskās mūzikas cienītāja Grīnvuda nesen tapušo darbu "Smear" un citus sacerējumus, kā arī vācu elektronikas celmlaužu "Kraftwerk" mūzikas akadēmiskas apdares. Koncertā solīts arī ieskats Vila Gregorija jaunākajā daiļradē un filmmūzika.

Avots: ClashMusic.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV