Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Mūzikas klubā "Saksofons" notiks gothic metal rock koncerts

Black Masquerade, 24.09.2010. 14:51

Piektdien, 1. oktobrī, mūzikas klubā „Saksofons", Rīgā, Stabu ielā 43, radošā apvienība "Black Masquerade" (http://www.b-masquerade.lv) piedāvā gothic metal rock koncertu „... Beigu sākums vai Gaisma tuneļa galā".
Mūzikas klubā "Saksofons" notiks gothic metal rock koncerts

Koncertā uzstāsies:

COLDFLAME
http://www.coldflame.times.lv
http://draugiem.lv/2593
Gothic metal grupa no Kurzemes.
Grupa ColdFlame, zem šāda nosaukuma, dibināta 2004.gadā, kad tai pievienojās bundzinieks Gundars Lintiņš. Tad arī tika ierakstīts grupas pirmais singls ,,Ziemassvētki divatā". 2006.gadā nāca klajā grupas debijas albums "Par to..." Grupas sastāvs: Jānis Tabūns - ģitāra Modris Cīrulis - ģitāra Andis Feldmanis - basģitara Solvita Jansone - vokāls Gundars Lintiņš - bungas 2008.gadā iznāca grupas otrs CD ''Starp Tevi Un Mani'', ierakstīts studijā ''Codex'', tendēts uz Gothic Rock.

NIGHTTALES
Gothic rock grupa no Jelgavas.
Grupa dzima pagājušā gada septembra nogalē. Mūsu galvenais mērķis ir veidot vēsu, šizofrēniska skanējuma mūziku, kā papildus elementus izmantojot metālisku un gotisku noskaņu. Pagaidām pamatā spēlējam gotisko roku. Grupas ģitārists ir no projekta Rave plank, buņģieris spēlēja grupā Sound Of Pulse un vokāls- The masquerace.

+Dj SINISTERS
[Gothicrock - Darkwave ]

Sākums 21:00

Pirmā grupa uzstājas 22:00

Ieeja ar ziedojumu – 1,5 Ls

Atbalsta: RANDOMS

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV