Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sākas biļešu tirdzniecība uz „Prāta Vētras" koncertu „Arēnā Rīga"

Guna Zučika, 27.09.2010. 08:49

Šodien, 27. septembrī, no plkst. 10:00 jaunajā interneta vietnē www.ekase.lv un t/c Spice Info centrā sākas biļešu tirdzniecība uz „Prāta Vētras" pirmo koncertu „Arēnā Rīga" šī gada 10 decembrī. Koncerts notiks, atzīmējot „Prāta Vētras" albuma „Izlase 2000 – 2010" iznākšanu.
Sākas biļešu tirdzniecība uz „Prāta Vētras" koncertu „Arēnā Rīga"

www.ekase.lv būs pieejamas biļetes tikai PDF faila formā, kuras pircējam pašam ir jāizprintē un jāņem līdzi uz koncertu. Aicinām cilvēkus biļetes nepavairot un rūpīgi uzglabāt. Koncerta teritorijā tiks ielaists tikai viens apmeklētājs - pirmais ebiļetes uzrādītājs. Biļešu cenas uz „Prāta Vētras" koncertu "Arēnā Rīga" - no 12 – 30 Ls. Pirkumu www.ekase.lv var veikt, izmantojot Swedbank interneta banku, VISA vai Mastercard norēķinu kartes.

Grupas mājas lapā www.brainstorm.lv un www.ekase.lv veikala sadaļā no šodienas ir īpaša akcija – iepriekš pasūtot albumu „Izlase 2000 – 2010", (cena 5Ls) iespējams saņemt kodu, ar kuru www.ekase.lv var iegādāties vienu stāvvietas ebiļeti par 10 Ls.

T/c Spice Info centrs būs vienīgā vieta, kur varēs iegādāties biļetes drukātā formātā. Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa Spice direktore ir gandarīta par sadarbību un uzsver: „Ir svarīgi, ka ir viena vieta visā Latvijā, kur iespējams iegādāties fizisku biļeti drukātā formā uz „ Prāta Vētras" koncertu un esam lepni, ka šī vieta ir tieši Spices Info centrs. Šādu iespēju mēs vērtējam kā vēl vienu cieņas apliecinājumu mūsu lojālajiem pircējiem, jo tikai pateicoties viņiem, t/c Spice šo gadu laikā ir kļuvusi par vienu no iecienītākajām un populārākajām iepirkšanās un izklaides vietām Rīgā. "

„Prāta Vētra" sadarbībā ar t/c Spice no 21.oktobra atvērs „Prāta Vētras veikaliņu „Skapis", kurā plašā klāstā būs pieejama „Prāta Vētras" produkcija – albumi, DVD un preces ar grupas simboliku par īpaši draudzīgām cenām.

Albuma „Izlase 2000 – 2010" un "Prāta Vētras" koncerta "Arēna Rīga" mediju sadarbības partneri ir: „Star FM", „TV3", „Radio 101", izdevniecība "Rīgas Viļņi", žurnāls „Ir" ‚ „Latvijas Avīze", laikraksts „Telegraf", izdevniecība „Lilit", „Delfi.lv", „Draugiem.lv", „JC Decaux".

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV