Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs „Sensation" uzsāk klubu sezonu

Da White (Synthesis Crew), 27.09.2010. 12:05

Sestdien, 2. oktobrī, Tukuma naktsklubs „Sensation" oficiāli uzsāk jauno klubu sezonu un sadarbībā ar apvienību „Synthesis" piedāvā elektroniskās klubu mūzikas pasākumu „Club Groove". Pasākuma sākums plkst. 22:00.
Klubs „Sensation" uzsāk klubu sezonu

Sākot ar 2010. gada rudens sezonu, klubs maina savu konceptu un uzņem kursu kvalitatīvu pasākumu virzienā.

„Club Groove" pasākumā īpašā viesa statusā uzstāsies viens no Tukuma klubu kultūras pionieriem, pateicoties kuram Tukumā pirms dažiem gadiem tika novērota klubu mūzikas un pasākumu strauja attīstība, - dīdžejs un producents „Da White". Pēc ilglaicīga pārtraukuma „Da White" atgriežas Tukumā, lai radītu reālu un kvalitatīvu klubu pasākuma atmosfēru, pēc kuras Tukuma naktsklubu apmeklētāji ir noilgojušies.

Pirms un pēc galvenā viesa uzstāsies kluba „Sensation" rezidents „Airmuse".

Izdariet pareizo izvēli – izvēlieties „Club Groove ar Da White".

Da White – dīdžejs un producents, „Synthesis" projekta dibinātājs, daudziem pazīstams arī viņa projekts „Tukums DJ Team". Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Jau 1997. gadā Da White sāka veidot dziesmu aranžējumus, kombinējot to daļas un līdz ar to radot jaunas skaņdarbu versijas. Da White diskogrāfijā jau ir vairāk nekā desmit dažādu dziesmu remiksi, kas guvuši lielu atzinību klubu mūzikas piekritēju un dažādu valsts dīdžeju vidū. Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Latvijā un Igaunijā, kuros piedalījās arī vairāki pasaulē pazīstami dīdžeji.

Ieeja: meitenēm - brīva, puišiem – 1,50Ls.

Informācija: http://www.synthesiscrew.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV