Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Grifs" atklāj jaunu sarīkojumu sēriju "Parallel reality"

Artis, 27.09.2010. 15:29

Piektdien, 1.oktobrī, klubā „Grifs" (Cesvaine, Rīgas iela 7) jaunās pasākumu sērijas „Parallel reality„ ietvaros uzstāsies vienas no Latvijas atpazīstamākajām Dj meitenēm – Dj Anitta Smith un Dj Stella Frei, kā arī pats pasākuma idejiskais autors – Dj Artemio.
Klubs "Grifs" atklāj jaunu sarīkojumu sēriju "Parallel reality"

"Parallel reality" ir jauna pasākumu sērija, kurai daļēji par pamatu ņemta arī fiziķa Hjū Evereta teorija, kas vēsta, ka eksistē nevis viens, bet gan neskaitāmi izplatījumi, visumi, realitātes, kuras pastāv mums blakus un kurās atkarībā no ikvienas šīs pasaules darbības, pat jebkuras cilvēka rīcības, notikumi ir attīstījuši katrs savu unikālo gaitu. Parallel reality – tā ir iespēja izrauties no šīs realitātes un nonākt pavisam citā, bet tajā pašā laikā te pat blakus esošā, ar roku aizsniedzamā, realitātē. Realitātē, kurā nav vietas ne krīzei, ne ikdienas stresiem un raizēm, ne visam pārējam negatīvajam mūsu dzīvēs. Tā ir iespēja nonākt realitātē, kurā satiekas draugi, kurā pozitīvas vibrācijas pārņem telpu un gaisā virmo prieks. Realitātē, kurā mūzika spēj atbrīvot Tevi un Tavu prātu, kurā mūzika spēj pacelt spārnos. Tā ir mūsu realitāte, kurai durvis ir vērtas ikvienam!

Anitta Smith savas Dj gaitas aizsākusi iestājoties kluba Nautilus Dj skolā, kuru pabeigusi kā viena no labākajām skolas absolventēm. Pirmsākumos viņa sadarbības ietvaros ar Dj Andre Crash apbraukāja Latvijas pazīstamākos klubus spēlējot warm up un after hours stundās. Tam sekoja iepazīšanās ar apvienības Flyingmice biedriem, rezultātā kļūstot par vienu no tiem. Pa šo laiku Anitta spēlējusi tādos Rīgas klubos kā Scandal, DQ, Pussy Lounge, Mad house, Jameson, club Traffic, Amber Night, Studio 69, 8 lounge, klubs Kefīrs, Radio Bar, Ofiss, kā arī Coco Loco un Kabuki lounge (Jūrmala). Kļūstot par rezidentu klubā Nautilus, Dj meitene izklaidēja kluba apmeklētājus ar soulful house pozitīvo skanējumu gan vip lounge, gan mainfloor zālēs.

Stella Frei ir Rīgas kluba-bāra „Ofiss" rezidentDJ, kur spēlēja pārsvarā r'n'b un populāro mūziku, kā arī soulful house, tā praktizējot, pielabojot, trenējoties spēlēšanas mākā, bet citās ballītēs priekšroka tiek dota galvenokārt mūzikas baudīšanai progressive house, trance, minimal, arī funky izpausmēs. Līdz šim Stella ir spēlējusi tādās vietās kā Essential, club Seven (Nīderlande), Moonlight (Līvāni), Bermuds (Ogre), Caramel Rouge, Chill inn (Valmiera), Ofiss, Hauze (Ogre), Jet (Tukums), Pie Rumbiņas (Lielvārde) u.c.

Vairāk informācijas:
Kluba mājas lapa – http://www.klubs-grifs.lv
Seko līdz aktuālākajām un jaunākajām ziņām par pasākumu sēriju iekš – http://www.sekoman.lv/Artemio

Ieeja:
Līdz 24:00 – 2,00 Ls
Vēlāk – 2,50 Ls

Vakara dzēriens – Tullamore Dew + kola par īpašu cenu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV