Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs L.A. aicina uzstāties jaunos un talantīgos

Ilze Siliņa, 28.09.2010. 15:22

Klubs L.A. (Audēju ielā 11, Vecrīga) aicina jaunos un talantīgos mūziķus izmantot iespēju uzstāties kluba L.A. apmeklētājiem, tādā veidā palīdzot gūt popularitāti un panākumus.

„Priecājos, ka varu dot iespēju jauniem un talantīgiem mūziķiem uzstāties manā klubā. Pats zinu, cik grūti karjeras sākumā ir sevi pierādīt un apliecināt, iegūt popularitāti. Tādēļ gribu sniegt iespēju jaunajiem talantiem uzstāties. Esmu drošs – ikviens var kļūt par zvaigzni, ja tam tic!„ uzsver kluba L.A. īpašnieks Šons (Shon Ani).

Turpmāk katru trešdienu klubā L.A. spēlēs dzīvā mūzika. Aicinām ikvienu mūziķu grupu vai solistu uzdrošināties un pieteikties, lai izmantotu iespēju uzstāties kluba L.A. auditorijai.

Klubs L.A. ir lounge tipa atpūtas vieta dažādiem vecumiem un gaumēm: trešdienās klubā ir dzīvās mūzikas koncerti, ceturtdienas vakaros klubā L.A. tiks rīkotas jautras ballītes ikvienam apmeklētājam un kluba pagrabstāvā tiek spēlēta Mafija! Piektdienās - „Hip-hop remix party" un sestdienās - karaoke nepārspējamā Šona vadībā.

Klubs L.A. apmeklētājus gaida katru dienu no plkst. 16:00 līdz pēdējam viesim.

Turklāt Klubs L.A. piedāvā dzimšanas dienu un citu notikumu svinētājiem, kā arī korporatīvajiem pasākumiem telpas izmantot bez maksas, piedāvājot cenā iekļautus klientam izvēlētus atraktīvus pārsteigumus. Klubā uz lielā ekrāna vērojamas sporta pārraides, kā arī L.A. atzīts par tūristiem draudzīgu klubu ne tikai pievilcīgo cenu un laipnās apkalpošanas, bet arī īpaši draudzīgās attieksmes dēļ!

Klubs L.A. ir atvērts sadarbības piedāvājumiem no citām organizācijām un uzņēmumiem. Priecāsimies, ja sekosiet mūsu jaunumiem Twitter.com, Draugiem.lv un Facebook.lv sociālajos medijos!

Plašākai informācijai un pieteikumiem:

Ilze Siliņa
Klubs L.A.
Mob. 26322638
E-mail: ilze.silina@inbox.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV