Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Durvis dziesmām un dejām vērs jaunais "Folkkluba Ala" pagrabs

Elīna Gaigala, 28.09.2010. 16:01

1. oktobrī atvēršanas svētkus ar dziesmām un dejām svinēs jaunais "Folkkluba "Ala" pagrabs. Visi laipni aicināti Folkkluba jaunajās telpās Smilšu ielā 16 jau no plkst. 19.00, kad muzicēs bungu un dūdu grupa "Auļi", tautas mūzikas trio "Cinkus, Kārkle, Šmite" un tradicionālais Fokkluba piektdienas vakara sastāvs "Folkvakars" priecēs ar dziesmām un dančiem.

Folkklubā svinēsim latviešu godus, gadskārtu svētkus un tradīcijas, kā arī turpināsim realizēt mūsu galvenos mērķus – popularizēt latviešu dzīvesziņu un mūsu tautas mūziku, un padarīt to labāk zināmu gan latviešiem, gan mūsu viesiem. Ikvienam būs iespēja degustēt gardos Latvijas mājas vīnus, un nobaudīt plašu dzīvo, filtrēto un nefiltrēto alus izlasi, kā arī tradicionālos sierus, gaļas un citus ēdienus mūsdienīgā interpretācijā.

Folkklubs Ala pagrabs turpinās jau iesāktās tradīcijas ar dzīvās mūzikas vakariem, danču vakariem, folkvakariem un dažādu tautu mūzikas pasākumiem. Dzīvās mūzikas un deju vakari sāksies no 20:00 un ilgs līdz pat rīta stundām. Folkklubs sola jaunas mūzikas grupas, brīvā mikrofona vakarus, kad dziedātgribētāji varēs izpausties uz Folkkluba skatuves, kā arī jaunajiem māksliniekiem tiks dota iespēja izstādīt savus darbus Folkkluba Ala pagrabs telpās.
Neizpaliks labs un lēts latviešu, alus, kurš būs pieejams plašā sortimentā, kā arī garšīgā mājas virtuve, kuru mums piedāvās tie paši Folkkluba pavāri. Folkklubs atbalsta latviešu zemniekus un uzņēmējus, jo strādājam tikai ar Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem, tādējādi garantējot kvalitāti. Virtuve būs atvērta no plkst. 12.00 līdz pašam vakaram piedāvājot, gan biznesa pusdienas, gan jauku maltīti ģimenei. Mūsu viesiem gaidāmi vēl daudzi citi jauni pārsteigumi.

Folkklubs Ala savas gaitas uzsāka pagājušā gada 1. decembrī Audēju ielā 11. Dažādu apstākļu dēļ, šīs telpas maija beigās bija jāpamet, taču Folkkluba veidotāji un darbinieki gribēja turpināt tradīcijas; visu vasaru tika strādāts, lai mūsu draugi, apmeklētāji un vienkārši garāmgājēji varētu atgriezties, dejot latviešu mūzikas pavadījumā, dziedāt, baudīt garšīgu maltīti, alu un lieliski pavadīt laiku jaunajā Folkklubā Ala pagrabs.

Jaunāko informāciju meklē Folkkluba Ala pagrabs mājaslapā - www.folkklubs.lv vai pa tālruni 20237715

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV