Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks jaunā alternatīvā radio „Heavy Balt" atbalsta pasākumi

Kristaps Vegners, 28.09.2010. 16:34

Piektdien, 1. oktobrī, un sestdien, 2. oktobrī, plkst. 20.00 klubos „Melnā Piektdiena" Rīgā, Brīvības gatvē 193c, un „Corsairs" Rīgā, Bruņinieku ielā 73, notiks jaunā alternatīvā radio „Heavy Balt" atbalsta pasākumi.
Notiks jaunā alternatīvā radio „Heavy Balt" atbalsta pasākumi

Jaunā radiostacija „Heavy Balt" sāks savu pastāvēšanu kā interneta radio, taču jau pēc nepilna pusgada tā klausītājiem būs dzirdama arī FM radio viļņos. Radio „Heavy Balt" būs pirmā radiostacija Latvijā, kuras ēterā programmu vadītāji klausītājiem sniegs ieskatu jaunākajos Latvijas „underground" mūzikas veikumos. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī slavenākos ārzemju „underground", kā arī alternatīvās mūzikas izpildītājus. Radio eterā katru piektdienu un sestdienu no plkst. 21.00 būs dzirdamas arī tiešās translācijas no jaunā alternatīvās mūzikas kluba „Corsairs".

Piektdienas koncertā „Melnajā Piektdienā" uzstāsies pašmāju grupas „Scud Qualm", „Rebel Riot", „Collide", „Tautas Dēli" un „Anal Punishment". Savukārt sestdienas vakarā koncertā klubā „Corsairs" klātesošos izklaidēs grupas „Katalepsija", „Helid" un „Place of Fear". Visas no iepriekšminētajām grupām jau sevi paguvušas pierādīt uz dažādām Latvijas skatuvēm kā spēcīgus sava stila un mūzikas jomas pārstāvjus.

Nav šaubu, ka alternatīvās mūzikas cienītājiem Latvijā nav plašas izvēles klausīšanās ziņā, tādēļ tiek sperts pirmais nopietnais solis, lai to visu mainītu. Jaunais radio ar šo atbalsta pasākumu cer pavērt jaunas durvis un iespējas, kā arī jau pēc neilga laika priecēt klausītājus arī FM viļņos

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV