Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Medieval Child" koncertēs "Cosair Rock Café"

Līga Līdeka, 29.09.2010. 08:59 | komentāri (1)

Piektdien, 1. oktobrī, plkst. 21:00 "Cosair Rock Café" koncertu sniegs grupa "Medieval Child". Koncerta iesildošajā daļā uzstāsies grupa "Sunday Jam Toast". Solokoncertā būs daudz muzikālu pārsteigumu un iepriekš nedzirdētu aizkustinošu grupas "Medieval Child" dalībnieku individuālo solo spēļu. Būs arī oriģināla taustiņinstrumeta spēle un, kā sola grupa, stāsts, ko neviens iepriekš nebūs dzirdējis...

Grupa "Medieval Child" šogad uzstājusies tādos pasākumos kā "Vēja Brāļu lielais tuss", festivāls "Lidojums"u.c., kā arī sniegusi koncertus klubos "Rock'n Riga", "Depo", "Rocabilly".osair Rock Café".

"Medieval Child" visa vakara garumā sola aizraujošus un aizkustinošus priekšnesumus ar grupas dalībnieku individuālām solo spēlēm un sarežģītām instrumentālām saspēlēm. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt elektriskās ģitāras un ērģeles kopspēli savstarpējā "sarunā", ērģeles solo, ko sniegs taustiņnieks Rūdolfs Kreicbergs un elektriskās ģitāras solo demonstrējumus, ko spēlēs ģitārists Ričijs (Rihards Adovičs). Savukārt vokālists Jēzus (Gatis Lāma) ar bundzinieku Lauri Gobiņu klāstīs muzikālu noslēpumu, par kuru neviens nebūs iepriekš dzirdējis. Koncerta laikā varēs dzirdēt "Medieval Child" piedāvāto izpildījumu tādiem skaņdarbiem, kas sabiedrībā ir plaši pazīstami. Kā vienu no tādiem var minēt G. Rača dziesmu "Dzejnieks".

Grupas "Medieval Child" aizsākums meklējams 2006.gadā, kad kopā sāka muzicēt ģitārists Ričijs un vokālists Jēzus. Vēlāk "Medieval child" pievienojās ērģelnieks Rūdolfs un bundzinieks Lauris. 2009.gadā pievienojās pēc ilgiem meklējumiem pievienojās basģitārists Kārlis. "Medieval Child" mūzika balstās uz klasiskās rokmūzikas vērtībām un psihodēliskām noskaņām. Galvenais darbības priekšnoteikums, pēc "Medieval Child" domām, ir kvalitatīvu skaņdarbu radīšana, atvēlot iespēju improvizēt. "Medieval Child" savas darbības laikā veikuši 12 koncertu tūri Latvijā, t.sk. uzstājoties pazīstamākajos Rīgas klubos. Grupa ir vairākkārt koncertējusi Lietuvā un plāno tur uzstāties arī šā gada oktobrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV