Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kens Henslijs Rīgā ieraksta albumu

Uldis Blaževičs, 29.09.2010. 11:29

Sākot ar 12.septembri, Rīgas Sound Division studijā savu jauno solo albumu ieraksta leģendārais britu mūziķis Kens Henslijs (Ken Hensley). Daudzi rokmūzikas klausītāju viņu atceras kā "Uriah Heep" veiksmīgākā perioda līderi. Viņš ir sarakstījis grupas pazīstamākos hītus - "Look at Yourself", "Lady in Black", "Easy Livin'", "Stealin'" u.c. Studijā Kenam palīdz grupa "Live Fire", kuras sastāvā ir pieredzējuši mūziķi no Norvēģijas.
Kens Henslijs Rīgā ieraksta albumu

Kens Henslijs par ierakstu stāsta: "Pēc līguma parakstīšanas ar ierakstu kompāniju "Edel" man bija jāpieņem vairāki lēmumi, un viens no tiem bija par to, kur ierakstīt labu klasiskā roka albūmu ar manu grupu "Live Fire". Grupas basists Sids (Sid Ringsby) un bundzinieks Toms (Tom Arne Fossheim) ieteica Sound Division studiju Rīgā, tādēļ izlēmu to apskatīt un sazinājos ar Uldi (Uldi Blaževiču – studijas direktoru). Tā nu mēs esam tagad šeit un veicam ierakstu, ko tā vēlējos.

Viss skan lieliski, sajūtas ir brīnišķīgas, un ir daudz jautru brīžu! Tas ir pats labākais, kad vienlaicīgi var radīt nopietnu mūziku un arī gūt prieku.

Šis ir mans 51. ieraksts, tādēļ es zinu, ko runāju!"

Par savām gaitām studijā Kens Henslijs raksta savā mājas lapā www.ken-hensley.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV