Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija uzsāk biļešu tirdzniecību sadarbībā ar SIA „Biļešu paradīze"

Vita Stiģe-Škuškovnika, 29.09.2010. 12:43

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija /JVLMA/ ir sagādājusi īpašu un patīkamu jaunumu visiem Mūzikas akadēmijas koncertu apmeklētājiem – savlaicīgu un ērtu biļešu iegādi SIA „Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Sadarbībā ar SIA „Biļešu paradīze" klausītāji varēs iegādāties biļetes uz nozīmīgākajiem šīs sezonas koncertiem.

Šobrīd biļetes jau var iegādāties uz JVLMA Simfoniskā orķestra sezonas atklāšanas koncertu, kas notiks 8. oktobrī plkst. 18:00 Mūzikas akadēmijas Lielajā zālē. Pie diriģenta pults izcilais vācu diriģents Lucs Kēlers /Lutz Köhler, Vācija/. Programmā pasaules simfonisma šedevri – Ludviga van Bēthovena Otrā simfonija D dur un Johannessa Brāmsa Ceturtā simfonija e moll.

Biļetes iespējams iegādāties:
- Internetā www.bilesuparadize.lv;
- „Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā;
- Stundu pirms koncerta norises vietā.

Jāmin, ka Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija ir vienīgā Mūzikas augstskola Latvijā, un pagājušajā koncertsezonā tā svinēja savu 90 gadu jubileju. Latvijas mūzikas dzīvei tā ir devusi ievērojamus komponistus, izpildītājmāksliniekus un mūzikas zinātniekus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV