Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Starptautiskajā mūzikas dienā klubā "Nabaklab" norisināsies vēl nebijis pasākums

Edgars Āboliņš, 29.09.2010. 14:55

1. oktobra vakarā klubā "Nabaklab" notiks kas vēl nebijis. Plkst. 22:00 uzstāsies dāņu koris „Vokalkompagniet", kas Latvijā viesojas, pateicoties jauniešu korim „Maska".
Starptautiskajā mūzikas dienā klubā "Nabaklab" norisināsies vēl nebijis pasākums

„Vokalkompagniet" sastāv no 20 aktīviem un aizrautīgiem dziedātājiem no Kopenhāgenas. Kora diriģente ir lieliskas balss īpašniece Bonnie Denise Christiansen- dziedātāja, kas izglītību ieguvusi Dānijas Ritmiskās mūzikas konservatorijā, studējusi Ņujorkā un pieredzi guvusi visā pasaulē, koncertējot dažādu grupu sastāvos tādās koncertvietās kā Konzerthaus Berlīnē, Nordens Hus Farēru salās, Dāņu baznīcā Nicā, Jazzhouse Kopenhāgenā, kā arī Roskildes rokfestivālā.

Koris piektdienas vakarā izpildīs ne tikai pašu sacerētas dziesmas, bet arī pasaulē jau pazīstamus skaņdarbus.

Piektdien 18:00 notiks Ernesta Kļaviņa izstādes „Viedo akmeņu stāsti" prezentācija" , taču vēlāk – vēl pēc kora uzstāšanās, NABAKLAB iegūs sev ierasto atmosfēru – pie DJ pults stāsies mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks, bet kluba lielajā zālē uzstāsies grupa „Jakob Noiman Festival band".

www.nabaklab.lv
www.myspace.com/vokalkompagniet
www.myspace.com/dzsfo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV