Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā "Kefīrs" atgriežas pasākumu sērija „Fresh Beats"

Arvis Eņģelis, 30.09.2010. 14:26

Sestdien, 2.oktobrī, klubā "Kefīrs" atgriežas pasākumu sērija „Fresh Beats". Šie pasākumi apvieno visus naktsdzīves mīļotājus, kuri ir pieraduši pie ikdienišķām ballītēm, un visus, kuri seko līdzi svaigākajiem naktsdzīves notikumiem, izklaides vietām un dj'u performancēm.

 Ierastās kluba telpas tiks papildinātas ar svaigām un garšīgām dekorācijām. Ierodies uz pasākumu laicīgi, lai nepalaistu garām īpašos piedāvājumus bārā, dažādas foto akcijas, dejas uz bāra letes un, protams, īpašā vakara viesa jaunāko setu, tas viss kopā ― vienreizīga atmosfēra, jaunas sajūtas, pārsteidzošs baudījums.
Klubā "Kefīrs" atgriežas pasākumu sērija „Fresh Beats"

Pasākuma iesildošajā daļā uztāsies kluba rezidents DJ Bigshuzz

Šīs sērijas īpašasi viesis būs viens no Latvijas klubu dzīves atpazīstamākajiem producentiem un dj'iem Electricano.
2004.gadā kļūst par rezidentu tobrīd labākajā Latvijas klubā "Nautilus". 2005.gadā izdod savu debijas plati "Harmony of Soul" 2007.gadā Baltijas valstīs pirmo reizi notiek grandiozais deju mūzikas šovs "Sensation White", pasākums tiek atklāts ar Electricano uzstāšanos. Īpaši "Sensation White 2007" Electricano izveido remiksu Latvijas supergrupas Prāta Vētra dziesmai "Online". Dziesma kļūst par 2007.gada hitu. 2008.gadā Electricano piedalās lielākajos Latvijas deju mūzikas pasākumos un festivālos: "Dance Summit", "KnockOut", "Moonlight Party" u.c., kā arī turpina producēt savu mūziku. 2008.gadā top arī slavenais Electricano ieraksts "Tibet", kurš tiek atskaņots "Sensation White 2008" Rīgā.

2009.gadā Electricano uzvar starptautiskā dj konkursa "Movida Corona 2009" nacionālajā un Baltijas valstu atlasē un piedalās lielajā konkursa finalā Londonā, klubā "Ministry of Sound"!

2009.gads Electricano ir nozīmīgs arī ar to, ka viņa skaņdarbs "House & Me" iekļuva 8.vietā pasaules galvenajā deju mūzikas interneta veikalā Beatport!

2010.gadā Electrcano kļūst par Baltijas lielakā deju mūzikas kluba "Essential" rezidentu.
Electricano skaņdarbi tiek atskaņoti daudzviet pasaulē, viņš ir uzstājies uz vienas skatuves ar neskaitāmiem pasaules mēroga māksliniekiem un joprojām turpina strādāt pie jauniem skaņdarbiem, kā arī gatavo savu debijas albumu.

Resursi internetā:
http://www.myspace.com/electricano

After hours šīs sērijas pasākumā ar vienu no kluba spilgtākajiem rezidentiem DJ Angel.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV