Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupas "Ewert and The Two Dragons" nākamo albumu izdos "I Love You Records"

Dace Volfa, 04.10.2010. 14:01

Šā gada 25. septembrī ierakstu izdevniecība "I Love You Records" sāka sadarbību ar Igaunijas grupu "Ewert and The Two Dragons". Parakstītā vienošanās paredz grupas otrā albuma izdošanu 2011. gada sākumā.
Grupas "Ewert and The Two Dragons" nākamo albumu izdos "I Love You Records"

"Ewert and The Two Dragons" ir akustiska indīroka grupa no Tallinas. Visi četri tās dalībnieki – Everts Sundja (balss, taustiņinstrumenti), Erki Pārnoja (ģitāra, balss), Kristjans Kallass (bungas, perkusijas) un Ivo Eti (ģitāra, basģitāra, metalofons, balss) – ir Igaunijā augsti novērtēti mūziķi. Everts savulaik uzvarēja prestižajā Igaunijas Televīzijas jauno dziedātāju konkursā "Kaks Takti Ette", bet Erki ir konkursa "Gada jaunie džeza talanti" uzvarētājs. Grupas debijas albums "The Hills Behind The Hills", kas izdots 2009. gada oktobrī, tika ierakstīts četru dienu laikā Everta sievas vecāku vasaras mājā.

"Ewert and The Two Dragons" strauji ieguva atzinību Igaunijā, grupas intīmie un emocionālie koncerti Tallinas un Tartu klubos vienmēr bija izpārdoti. 2010. gada maijā "Ewert and The Two Dragons" devās pirmajā Baltijas turnejā un uzstājās Rīgā, Siguldā, Liepājā un Klaipēdā. 17. jūlijā grupa sniedza lielisku koncertu lielākajā Baltijas mūzikas festivālā "Positivus" Salacgrīvā. Somijas vadošais mūzikas žurnāls "Rumba" nosauca šo uzstāšanos par labāko visā festivālā.

"Uzskatām, ka sadarbība ar "I Love You Records" ir liels solis uz priekšu grupas karjerā. Mēs esam labi iepazinuši izdevniecības komandu un zinām, ka tie ir ļoti motivēti un čakli cilvēki, kuriem patīk grupas mūzika, tāpēc viņi ir gatavi strādāt ar lielu atdevi," saka "Ewert and The Two Dragons" menedžeris Tomass Oljums. "Šis ir arī izcils piemērs divu kaimiņvalstu sadarbībai," piebilst Oljums.

"I Love You Records" ir neatkarīga mūzikas izdevniecība, kas savā pirmajā darbības gadā jau izdevusi grupu "Zvani", "Mona De Bo" un "Goran Gora and The Yrs" albumus. Izdevniecība izveidojusies populārajā Vecrīgas bārā "I Love You", kur savu mīļāko mūziku atskaņo labākie vietējie dīdžeji un regulāri notiek Latvijas un ārvalstu mūziķu koncerti. Bāru par savu pēckoncertu ballīšu vietu izvēlējušies "Sigur Rós", "Kings of Convenience", "Múm" un citi. "I Love You" ir arī divu gadu pieredze savas skatuves rīkošanā "Positivus" festivālā.

www.iloveyou.lv

Toomas Olljum

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV