Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Avārijas Brigāde" spēlēs par godprātīgu 10. Saeimu

Ilze Siliņa, 05.10.2010. 10:20 | komentāri (1)

Kaut pagājušas dažas dienas kopš vēlēšanām un oficiālais jaunās Saeimas sastāvs vēl nav zināms, grupa „ Avārijas Brigāde" laikus aicina jaunās Saeimas deputātus strādāt godprātīgi. Grupa aicina galveno uzsvaru Saeimas darbā likt nevis uz amatu dalīšanu, bet gan darbu cilvēku labā, kuri viņus ievēlējuši.

Ikviens, kurš pievienojas grupas „ Avārijas Brigāde" idejai vai tieši otrādi – vēlas paust protestu – aicināts uz grupas koncertu šo ceturtdien, 7.oktobrī klubā L.A. (Vecrīgā, Audēju 11) plkst. 22:00. Ieeja brīva.

Grupa „ Avārijas Brigāde" ir populāra un tās mūziku iecienījuši fani no dažādām sabiedrības grupām. Grupā apvienojušies mūziķi Vilnis Stepānovs un Gints Kopštāns, kas kopā spēlē nu jau 15 gadus. Grupa spēlē populāro mūziku, arī kantrī un roka stila mūziku. Savā mūziķu karjerā grupa „ Avārijas Brigāde" uzstājusies neskaitāmos koncertos, festivālos, korporatīvos pasākumos gan individuāli, gan sadarbībā ar citiem mūziķiem, aktieriem un citiem māksliniekiem.

Šis koncerts norit iknedēļas dzīvās mūzikas koncertu ietvaros, kas notiek klubā L.A.
Klubs L.A. ir lounge tipa atpūtas vieta dažādiem vecumiem un gaumēm: pirmdienās chill out, jazz mūzika, otrdienās – karaoke vakari. Trešdienās klubā ir dzīvās mūzikas koncerti jauno, bet talantīgo mākslinieku izpildījumā, savukārt ceturtdienas vakaros kluba pagrabstāvā tiek spēlēta Mafija un uzstājas jau atzinību iekarojuši izpildītājmākslinieki! Piektdienās un sestdienās Hip-Hop remix party, kam seko Afterparty house music pavadībā līdz pat 12:00 dienā. Svētdienās piedāvājam atpūsties, skatoties nakts kino chill out atmosfērā.

Klubs L.A. apmeklētājus gaida katru dienu no plkst. 16:00 līdz pēdējam viesim.

Turklāt Klubs L.A. piedāvā dzimšanas dienu un citu notikumu svinētājiem, kā arī korporatīvajiem klientiem telpas izmantot bez maksas, papildu vēl dāvinot klienta izvēlētus atraktīvus pārsteigumus. Klubā uz lielā ekrāna vērojamas sporta pārraides, kā arī L.A. atzīts par tūristiem draudzīgu klubu ne tikai pievilcīgo cenu un laipnās apkalpošanas, bet arī īpaši draudzīgās attieksmes dēļ!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV