Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Amber Muse Records" aprit seši gadi

Amber Muse komanda, 05.10.2010. 13:29

15. oktobrī bārā "Star Loungе", Dzirnavu ielā 33, neoficiālās Amber Muse Records sestās dzimšanas dienas svinību ietvaros, kuru atbalsta jaunais viskijs "Tullamore Dew Black 43", uzstāsies tādi viesdīdžeji kā Santi Touch un Reverse no EleFlight Records, kā arī Latvijas mākslinieki Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy.
"Amber Muse Records" aprit seši gadi

Par jaunās Amber Muse draugu tikšanās pasākuma viesiem kļūs producenti Santi Touch un Reverse no EleFlight Records (Lietuva). Leibla dibinātāja Santi Touch pirmais singls "Eve" iznāca 2002. gadā Londonas Reelgroove Records paspārnē. Šis ieraksts ir vairākkārtēji skanējis BBC Radio 1 ēterā. Vēlāk Santi ir remiksējis tādu mākslinieku kā Lenny Fontana, Byron Stingily, Park St., Spin Science, Roed Svensk, Scope un Soulbasics singlus. Nesen iznāca divas viņa kompozīcijas - "House Music" un "Night Zone", un patlaban talantīgais producents izdošanai uz leibliem Seamless un Cabrio gatavo jaunus skaņdarbus.

Amber Muse Records – tā ir Bogdana Tarana kompānija, kas kopš 2004. gada ir izdevusi 15 deju mūzikas singlus ar tādu Latvijas mūziķu piedalīšanos kā Bandmaster's Flight, Craft B, Electricano, Oriola, Flyingmice, ZaZzy, Max Lomov, kā arī ārzemju māksliniekiem Laid, Magik Johnson, Nica Brooke, Derek Conyer, Aaron-Carl, Sound Masters u.c. Papildus mūzikas izdošanai Amber Muse Records veiksmīgi nodarbojas ar radiošovu producēšanu un deju mūzikas pasākumu organizēšanu.

Ballīte Amber Flight Gathering notiks bārā "Star Lounge" (viesnīcas "Albert Hotel" 11.stāvā), no kura logiem paveras gleznains skats pār naksnīgo Rīgu. Pilsētas panorāmu papildinās novatoriskas vizualizācijas, kuras veidos projekta CBETOMUSIC dalībnieki. Latvijas dīdžejus pasākumā pārstāvēs Amber Muse rezidenti – Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy.

Ballītes ietvaros tiks prezentēts arī jaunais viskijs "Tullamore Dew Black 43", kas tiek ražots limitētās partijās un šogad būs pieejams tikai labākajos Latvijas bāros. Pasākuma apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja pirmajiem Rīgā nogaršot jauno dzērienu: bārā tas būs pieejams par īpašo cenu, bet ballītes pirmās stundas laikā notiks tā degustācija.

Amber Flight Gathering norises laiks būs no plkst. 22:00 līdz 3:00. Ieeja ar ielūgumiem vai pēc viesu saraksta. Lai iekļūtu viesu sarakstā, sūtiet savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 15.oktobra plkst. 18:00).

Atbalsta: Albert Hotel, restorāns Dorian Gray (Mazā Muzeja iela 1), Capital FM, TV24, ind-ex.lv, nightlife.lv, DanceRadio.lv.

Pasākums: Amber Flight Gathering
Datums un laiks: 15.oktorbris, 22:00 – 3:00
Vieta: bārs Star Lounge (Albert Hotel, Dzirnavu iela 33, 11.stāvs)
Dīdžeji: Santi Touch & Reverse (EleFlight Rec, LT), Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy
Ieeja ar ielūgumiem vai pēc viesu saraksta. Savu vārdu un uzvārdu iekļaušanai viesu sarakstā sūtiet uz info@ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV