Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

PeR iekrīt Labvēlīgā Tipa "Kurvī"

Guntars Račs, 06.10.2010. 14:51

Kurvis – šādu nosaukumu grupa „Labvēlīgais Tips" devusi gaidāmajiem rudens koncertšoviem, kas norisināsies 8., 9. un 10. oktobrī Rīgas Kongresu namā.
PeR iekrīt Labvēlīgā Tipa "Kurvī"

Pievienoties lielajam Labvēlīgā Tipa „Kurvim" tika uzaicināta arī grupa PeR. Lai gan PeR patreiz cītīgi strādā pie sava debijas albuma un dziesmas "Līdzsvarā" adaptēto versiju ierakstiem, „Kurvis" bija vilinošs piedāvājums PeR puišiem, kas uz šovu gatavo speciālu pārsteigumu koncertu apmeklētājiem. PeR tika aicināti izpildīt kādu populāru Labvēlīgā Tipa dziesmu, bet savā interpretācijā, kas papildinātu kopējo lielkoncerta pozitīvo emociju gammu.

PeR komentē: „ Nav humora – nav dziesmas, tumšajos rudens vakaros gribas vairāk gaismas un jautrības. Publika no mums vienmēr gaida izklaidi un labu garastāvokli, tad nekas cits neatliek kā aicināt visus dziedāt un dejot krēslu rindās līdz. Izpildīsim dziesmu, kas nav Labvēlīgā Tipa pēdējo gadu hits. Šo kompozīciju labi atceras mūsu mammas un tēti, tādēļ ceram, ka mums līdz dziedās visa zāle, ja ne pantiņu, tad nu piedziedājumu noteikti".

Labvēlīgais Tips stāsta: „Kurvis jeb grozs ir latviešu identitātes neatņemama sastāvdaļa. Latvieša dzīves gājums sākas ar kurvi jeb šūpuli, un visu dzīvi tas pavada viņu savā ceļā – pirmais atraidījums no meitenes, kartupeļu talka rudenī, sēņu laiks, kukuļu kurvis, lielveikalu invāzija, iztikas minimuma grozs, groziņvakars kultūras namā...".

Gan PeR, gan Labvēlīgais Tips ir par prieku, līksmi, jautrību, dejām, jokiem un labu garastāvokli, tāpēc mūziķi aicina visus uz šo savdabīgo vēlēšanu afretpārtiju.

Seko līdzi jaunākai informācijai - http://www.draugiem.lv/ltips

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV