Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Latvijas 1. rokkafejnīca atzīmēs astoņu gadu jubileju

Maija Kalniņa, 07.10.2010. 11:17

Sestdien, 16. oktobrī, Latvijas 1. rokkafejnīca atzīmēs astoņu gadu jubileju. Arī šoreiz jubileja tiks svinēta ar vērienu, piedaloties dažādām grupām un mūziķiem.
Latvijas 1. rokkafejnīca atzīmēs astoņu gadu jubileju

Tradīcija, bez kuras nav iedomājama šī jubileja, ir rokkafejnīcas draugu koncerts. Šogad tajā piedalīsies dziedātāji Mārtiņš Freimanis, Ainars Virga, Fēlikss Ķiģelis, Elviss Grodums, Emīls Dreiblats, kā arī dziedošās Liepājas teātra aktrises Inese Kučinska un Zanda Štrausa.

Jubilejas svinībās uz Rokkafejnīcas skatuves muzicēs liepājnieku apvienība "Willow Farm" un Liepājā vienmēr gaidītie rīdzinieki, grupa – "Dzelzs vilks".

Uz mūzikas kluba "Pablo" skatuves jubilejas svinību īpašais viesis – Latvijā zināmais hiphoperis Gacho. Interesanti, ka Liepājā notiks Gacho pagaidām pēdējais koncerts, pēc kura izpildītājs dosies uz Berlīni, lai kopā ar vācu producentiem ierakstu studijā strādātu pie sava nākamā singla.

Rokkafejnīcas Dzimšanas diena tradicionāli tiek svinēta oktobrī, lai gan savas durvis apmeklētājiem tā vēra 2002. gada 11. jūlijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV