Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Belle & Sebastian" faniem piedāvā kļūt par dziesmas varoni

Mārtiņš Zviedris, 08.10.2010. 09:46

"Belle & Sebastian" faniem piedāvā kļūt par dziesmas varoniLai nošautu divus zaķus ar vienu šāvienu - smeltos iedvesmu un veicinātu nākamnedēļ klajā laižamā albuma pārdošanu - , skotu ēteriskā roka liriķiem Belle & Sebastian esot padomā piedāvāt kādam no grupas cienītājiem kļūt par kolektīva sacerētas dziesmas varoni, raksta izdevums Nerve.
"Belle & Sebastian" faniem piedāvā kļūt par dziesmas varoni

Savdabīgā konkursa dalībniekiem jāiegādājas "Belle & Sebastian" albums "Write About Love", kas iznāks 12. oktobrī, pēc tam īpašā internetvietnē jāatstāj 300 vārdu teksts: pieredze un pārdomas "par mīlestību jebkurā šā vārda nozīmē. Kāpēc mīlat. Ko mīlat. Kur mīlat. Jebko. Vienkārši rakstiet par mīlestību."

Pēc tekstu izvērtēšanas grupa dziedātāju Stjuartu Mērdoku nosūtīšot uz tikšanos ar, ansambļaprāt, uzrunājošākā rakstudarba autoru. Viņam arī būšot lemts kļūt par nākamgad publicējamas dziesmas liriskā varoņa prototipu, kas, klausoties skaņdarbu, varētu apgalvot: "Tas ir par mani!"- ne tikai sagadīšanās dēļ.

Avots: nerve.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV