Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Hiphop izpildītājs Andrē aicina uz debijas albuma prezentācijas koncertu

Andris Koemecs, 11.10.2010. 11:42

Sestdien, 16. oktobrī, plkst.20:00 klubā „Kefīrs" (A.Briāna ielā 9a) norisināsies hiphop izpildītāja Andrē debijas albuma „Cits Skatiens" prezentācija.
Hiphop izpildītājs Andrē aicina uz debijas albuma prezentācijas koncertu

Uz skatuves kopā ar Andrē uzstāsies Crash, R-Soul, Oskars Deigelis, Iveta Baumane, Elīna Kļaviņa un Kristina Korvin. Varēs vērot arī C-walk dejas, beatbox šovu, kā arī ģitāras improvizācijas, kuras izpildīs Artūrs Zemnieks.

Pēc prezentācijas klubā „Kefīrs" būs iespēja iegādāties hiphop izpildītāja Andrē debijas albumu „Cits Skatiens" tikai par 3Ls.

Savukārt tieši pusnaktī tiks svinēta Andrē dzimšanas diena kopā ar kluba „Kefīrs" rezidentiem. R'n'B zālē ikvienu kluba apmeklētāju gaidīs īpašs pārsteigums.

Ieeja, sākot no plkst. 19:00 līdz plkst. 00:00 ir bez maksas, pēc tam - 1Ls.
Sākot no plkst. 22:00, klubā „Kefīrs" pastāv vecuma ierobežojums (18+) .

Vairāk informācijas:
http://www.klubskefirs.lv
http://www.andree.lv/
http://www.draugiem.lv/andree_tuss

Informatīvi atbalsta: Progressive FM, draugiem.lv, platforma.lv, doremi.lv, hhradio.lv, 181h.lv, podkasts.lv, streetshop.lv, tribal.lv, hc.lv, story.lv, rigarulle.lv, LMK, easyget.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV