Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Krona" dosies mini tūrē pa Latviju

Nelda Kuzuma, 12.10.2010. 13:31

No 22. līdz 30. oktobrim par godu sava jaunā albuma "The Slave Sessions" izlaišanai latviešu - angļu grupa "Krona" viesosies Latvijā, kur tā sniegs vairākus koncertus.
Grupa "Krona" dosies mini tūrē pa Latviju

22. oktobrī grupa "Krona" būs redzama un dzirdama LTV7 raidījumā SeMs un tajā pašā vakarā uzstāsies klubā "Nabaklab" mini festivālā par godu radio NABA raidījuma "Partitatūra" 1 gada jubilejai.
23. oktobrī grupa "Krona" dosies uz Liepāju un koncertēs klubā "Fontaine Palace"
28. oktobrī grupa "Krona" viesosies Radio 101 ēterā sarunā ar Tomu Grēviņu.
29. oktobrī vēl tiek apstiprināts koncerts Limbažos.
30. oktobrī plkst. 21:00 klubā "Depo" Krona sniegs visgarāko koncertu - dziesmas no "Kronas" abiem albumiem, kā arī pavisam jaunas, albumos neesošas komozīcijas. Koncertā ieeja bez maksas.

"Krona" kādreiz Latvijā bija labi zināma grupa. Pirms 10 gadiem tās līderis devās uz Lielbritāniju papildināties ģitāras spēles zināšanās, tur radīja jaunu grupu ar tādu pašu nosaukumu, pieaicinot divus vietējos mūziķus un jau ilgāku laiku salās mītošu latviešu vokālisti. Grupa ir spēlējusi uz daudzām leģendārām Londonas skatuvēm. Skanējums varētu būt līdzīgs QOTSA, Muse, RATM.

"Kronas" pirmais oficiālais video dziesmai "Unlabeled":

"Kronas" Myspace lapa:
www.myspace.com/thekrona

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV