Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijas studentu korporācijas rīko grandiozu latviešu mūzikas koncertu

Atis Artmanis, 13.10.2010. 08:50

22.oktobrī Latvijas studentu korporāciju Prezidiju konvents rīko latviešu mūzikas koncertu "Ak, vecā buršu greznība. Latviešu mūzikas koncerts", kas notiks Latvijas Universitātes Lielajā aulā Rīgā, Raiņa bulvārī 19.

Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Raimonds Bramanis /baritons/ un Inga Šļubovska /soprāns/, kura ir arī A/S "Latvijas Gāze" Gada balvas 2009 laureāte nominācijā Labākā operas soliste, slavenais kontrtenors Sergejs Jēgers, korp! Vendia filistrs Mārcis Kūlis /klarnete/, Artūrs Gailis /alts/, Inese Milzarāja /vijole/, Ventis Zilberts /klavieres/, Juris Žvikovs /klavieres/, Ērika Apeine /klavieres/, Ieva Šmite-Misiņa /klavieres/, Tālivaldis Deksnis /ērģeles/, kā arī Latvijas Universitātes jauktais koris JUVENTUS, diriģents Jānis Petrovskis un Prezidiju konventa vīru koris, diriģents Ivo Kempels.

Koncertu vadīs Dagnija Grīnfelde.

Programmā latviešu komponistu kora, instrumentālā un vokālā kamermūzika. Koncertā tiks atskaņoti Jāzepa Vītola, Emīla Dārziņa, Jēkaba Mediņa, Alfrēda Kalniņa, Riharda Dubras, Jāņa Lūsēna un citu latviešu komponistu darbi.

Jau šobrīd ir uzsākta biļešu tirdzniecība visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, kā arī internetā (www.bilesuparadize.lv). Biļešu cenas no 2 līdz 8 latiem.

Koncerts tiek rīkots Latvijas studentu korporāciju Prezidija konventa darbības 90 gadu jubilejas pasākumu ietvaros, kas norisinās 22. un 23.oktobrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV