Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Mediju Stacijā" notiks sarīkojums "Under My Skin"

Igors Antropovs, 13.10.2010. 10:29

16. oktobrī Andrejsalā "Mediju Stacijā" uzmundrinošu deju elektroniskās mūzikas kokteili sarīkojumā "Under My Skin" piedāvās dīdžeji Mixmaster Raitis, Maxim Perepeliza, Contour un Cute, bet par pasākuma vizuālo noformējumu parūpēsies VJ Plan.
"Mediju Stacijā" notiks sarīkojums "Under My Skin"

Mixmaster Raitis - miksēšanas burvis, viens no atzītākajiem dīdžejiem Latvijā. Kopā ar ilggadējo domubiedru dīdžeju AG viņi veiksmīgi popularizē "dvēseliskus ritmus" ar pārraides "Soul Power" palīdzību, kura skan katru sestdienu radio Naba viļņos. Šajā pasākumā Mixmaster Raitis uzstāsies ar aizraujošu materiālu Afro, Disco un Funk stilā.

Saules sildošu Nu Disco, House un Funk enerģiju dāvās cits sava amata meistars dīdžejs Contour. Viņš atšķiras no citiem ar savu skaisto un eleganto mūzikas pasniegšanas manieri.

Pasākumu atklās un noslēgs muzikālās apvienības "Bilanebila" dīdžeji. Iesildīties Jazzy un Latin Beats mūzikas ritmos aicina Maxim Perepeliza, bet visu pasākumu noslēgs diskžokeja Cute eklektiskā uzstāšanās Nu Disco, Dubstep un Nu Jazz stilā.

Adrese: Andrejsala, Andrejostas 4, korpuss 15.
Sākums 22:00. Ieeja bezmaksas.

Papildu informācija par dalībniekiem:
http://djtop.lv/dj/mixmeistars-raitis/
http://djtop.lv/dj/maxim-perepeliza/
http://soundcloud.com/contour
http://soundcloud.com/djcute
http://www.myspace.com/pleshkan

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV