Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

SWAPARAMA svinēs divu gadu jubileju

SWAPARAMA team, 13.10.2010. 17:20 | komentāri (2)

30. oktobrī apvienojumā ar Halloween karnevāla tematiku SWAPARAMA svinēs divu gadu jubileju "Dirty Deal Café".
SWAPARAMA svinēs divu gadu jubileju

Daudziem pazīstams, bet nedaudz piemirstais drēbju mainīšanās pasākums ir gatavs no jauna piedāvāt tā apmeklētājiem iespēju atpūsties no noteikumiem pilnās fashion pasaules un nodoties jautrām rock'n'roll dejām. Tiem, kas vēl joprojām glabā iepriekšējo SWAPARAMA ballīšu tērpus, būs lieliska iespēja tos atrādīt pasākuma organizatorēm, jo kurš gan vēl, ja ne viņas, atceras visas rūpīgi sagādātās štātes. Ieinteresētie ir aicināti ierasties ģērbušies apnikušās un pēc iespējas spilgtākās drēbēs ar domu, ka nav zināms, kas viņiem būs mugurā, ejot mājās. Mēs parūpēsimies arī par tiem, kam mājās nekas tāds nav atrodams.

Šis SWAPARAMA pasākums atšķirsies no iepriekšējiem ne tikai ar bailīgo Halloween atmosfēru, bet arī ar to, ka pasākumam būs vadītājs – visiem pazīstamais Mārtiņš Kozlovskis, kas vakara gaitā nenolaidīs aci no tā dalībniekiem un rūpēsies par viņu jautrību. Iespējams Mārtiņš arī novadīs kādu bailīgu spēli.

Jautrā organizatoru kompānija (Mārtiņš, Felicija, Sandra, Valerija un Uldis) aicina visus pievienoties SWAPARAMA un radīt neaizmirstamu Halloween gaisotni kopā. Ir pēdējais laiks aizskriet uz tuvāko Humanu un nopirkt kādu no drakulas tērpiem.

Halloween SWAPARAMA notiks 30. oktobrī pulksten 21:00 Dirty Deal Café Spīķeros (Maskavas iela 12 korpuss 2). Par mūziku parūpēsies DJ Uldis Rudaks. Pasākuma ieejas maksa 2Ls ar f./3 Ls bez f.

Seko SWAPARAMA jaunumiem http://twitter.com/SWAPARAMALV

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV