Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Laura Reinika koncerttūre sākusies ar panākumiem

"Mikrofona ieraksti", 14.10.2010. 10:39

Laura Reinika jaunā albuma "Es skrienu" koncerttūre sākusies ar lieliskiem panākumiem. Vēl gaidāmi koncerti deviņās Latvijas pilsētās, bet šonedēļ pārdošanā laistas biļetes uz tūres noslēguma koncertiem, kas 4.decembrī notiks Rīgas Stradiņa universitātes Lielajā aulā.
Laura Reinika koncerttūre sākusies ar panākumiem

Divas jau aizvadītās uzstāšanās (Jēkabpilī un Ogrē) bijušas pilnībā izpārdotas, ieskaitot visas iespējamās papildvietas. Jau vairākas dienas iepriekš izpārdots arī trešais "Es skrienu" koncerts, kas 15.oktobrī notiks Jelgavā.

Koncertšovā Lauris Reiniks sevi apliecina kā spilgtu skatuves zvaigzni, kas vienlīdz labi saprotas ar dažādu vecumu publiku un vakara gaitā uztur neatslābstoši pozitīvu, prieka un jautrības pilnu noskaņu. Izpildot savas populārākās dziesmas, viņš pamanās gan dejot, gan izrādīt bērnības foto, gan labdabīgi pavīpsnāt par saviem agrīnajiem videoklipiem un iesaistīt klausītājus šova norisē. Protams, koncerta kulminācija ir nu jau vairākās valstīs aktuālais singls "Es skrienu", kura laikā kopā ar Lauri dzied un dejo vai visa zāle. Pēc pusotru stundu ilgās koncertprogrammas dziedātājs ar klausītājiem ir tā sadraudzējies, ka vairumā gadījumu tie nebūt nesteidzas mājup, bet uzkavējas, lai saņemtu autogrāfu uz jaunā CD un kopā nofotografētos piemiņai par gaišuma un pacilātības pilno vakaru. Ogrē šī "neoficialā" daļa iestiepusies pat garāka par koncertu, jo atteikts netika nevienam autogrāfa vai foto kārotājam.

Tuvākie "Es skrienu" koncerti gaidāmi Jelgavā, Limbažos un Talsos, bet nupat pārdošanā nonākušas biļetes uz tūres noslēguma koncertiem, kas 4.decembrī notiks Rīgas Stradiņa Universitātes Lielajā aulā. Šajā datumā Lauris Reiniks savu pirmo turneju noslēgs ar diviem - dienas un vakara - koncertiem.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV